- 26 Kasım 2012
- 185.614
- 258.323
- 5.998
ewet skorları alalım
ilk 10a giriceğimi hissediom
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 mi? verdin 0 mıİyi akşamlar.

İlk 5 de bari yav.ewet skorları alalım
Bakın bakalım güzel olmuş mu ?
Orada Cihan'ın işleri nedeni ile epey bir aksaklık oldu. Olsun yine de emek vermek, kendini geliştirmek güzel benim açımdanAbi en son böyle sunum yaptığında yarışma Malezya uçağına döndü, @Cihan Ağzıkara ya 4 ay ulaşılamadı. Forumca yas tutarken adam sakalları beline gelmiş boynunda hindistan cevizlerinden yapılmış kolye ve birde voleybol topuyla pasifigi yüzerek foruma döndü. Aman diyim. O yarışma hala kayip
2 veriyordum direkten döndün son anda karar değiştirdim.1 mi? verdin 0 mı![]()
Ata'nın tarzı bu. En yüksek puan toplayanları en sona yazıyor. Tebrik ederim şimdidenPlaylistte en sona atilmışım, Ata B. Bir işler çeviriyor ama nee!!
2 veriyordum direkten döndün son anda karar değiştirdim.
![]()
Şu an gönderimler kapalı2000, 2010 parçamı gönderdim, bundan ümidi kestim, büyük geliyorum
1.etap bitmeden Şuan gönderenlere 0 puan2000, 2010 parçamı gönderdim, bundan ümidi kestim, büyük geliyorum

Şu an gönderimler kapalı
Rezervasyon yasak
Kimse bulamaz benim şarkımı, tekrar gönderecem 1. Etap bitince1.etap bitmeden Şuan gönderenlere 0 puan![]()
Zaman geçmiyor. Kendimi foruma ispat etmek için kalan tek sansim buu.
Bunu da başaramazsam ne yaparim bilmiyorum.
Benim şarkıyı da kimse bulamaz diyorum ama şimdi şüphelendim… aynı şarkı mı lan yoksa?Kimse bulamaz benim şarkımı, tekrar gönderecem 1. Etap bitince
Ölünce sevemezsem seni koysaydın en az 8-10 alırdın benden…