- 12 Ocak 2013
- 49.045
- 56.746
- 4.128
full yabancı skandal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
full yabancı skandal
10 pusn fixi koruyalim lutfenGavura vurdum oyların hepsini, ama cem karacaya falan ayıp etmisim
Mekanı cennet olsun kardeşim, varlığın anneciğinin amel defterini bir ömür açık tutsun, inşallahNisan'da vefat eden annemin anısına koydum. Hem sesini severdi rahmetli rahmetlinin hem de malum "Ode To My Family"
Oy vermeyenler de utansın biraz![]()
Bize niye haber etmiyor paramızda var verirdik yani, gücendim vallaİyi para harcadı değsin bari
Sonuç belli olsun da salıcam şike kanıtlarını
Rıza’ya puan verenler ve hesapları incelensin işteBize niye haber etmiyor paramızda var verirdik yani, gücendim valla
Gökhanım cebinde olmayanlar ne verecek, haksızlık buBize niye haber etmiyor paramızda var verirdik yani, gücendim valla
Gönlünden verir cebinde olmayan AzizimGökhanım cebinde olmayanlar ne verecek, haksızlık bu![]()
@Sedat Yıldız teşekkür ederim…
@Murat Yanut gelecek yarışmada ne yapacan merak ediyorum. Tek yerli şarkı yok![]()
Bence az 50yi bulmak lazım35 çok yav bitmek bilmiyor
25 falan sınır konsun geç kalıp çok katılmak isteyen olursa foruma donate atsın öyle katılsın
Benim de ilk aklıma gelen o oldu ama alternatif fikirlerde çıkabilir @Onur BakırGönlünden verir cebinde olmayan Azizim![]()
garibanın dostuyuz
Merak etme sonrakine herkes seve seve yerli şarkılara verecekyerli şarkılara puanlar azaldı malesef lobiye kaybettik