Yaz Sezonu GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 1. Etap Birincisi Gökhan Aytepe

Elde ettigim izlenimlere ve aldigim duyumlara gore cibil gacilara puan verilmeyecekmis. Bu sekilde en son kazanan da sen oldun galiba. Ama ben kadin haklarini korumaya devam edecegim. Savas kardeim sen de var misin?
Kadın bedenini metalaştıralım derim ağabey

@Ata B. Oğuz
2. Etapta aynı sanatçıdan iki şarkı kabul görmesinki diğerine haksızlık olmasın, en azından kararsız kalmayalım puanlarken
Öyle olacak, + 1.etap itibarıyla yasaklı şarkı listesi faal duruma geçti, 1. Etap şarkıları bir daha kullanılamayacak.

Ata. Şu grafiği hem yarışmacı adı hem şarkı ismi yazarak yapamaz mısın

Ali Rıza Demir - Medcezir

Gibi

Benim şarkımı hangi şarkıların geçtiğini öğrenmek için dönüp üstümdeki isimlerin şarkılarını bulmaya çalıştım.

Tek bir grafikte ikisi de olursa daha az uğraşırız. Tabi bunun için senin daha çok uğraşman lazım 😄 mümkünse tabi. Teşekkürler

Ata. Şu grafiği hem yarışmacı adı hem şarkı ismi yazarak yapamaz mısın

Ali Rıza Demir - Medcezir

Gibi

Benim şarkımı hangi şarkıların geçtiğini öğrenmek için dönüp üstümdeki isimlerin şarkılarını bulmaya çalıştım.

Tek bir grafikte ikisi de olursa daha az uğraşırız. Tabi bunun için senin daha çok uğraşman lazım 😄 mümkünse tabi. Teşekkürler
Ayarlarım abi zor olmaz, gun içerisinde düzenlerim diğerlerinde de öyle yaparız :hat:

Geri
Üst Alt