- 12 Haziran 2015
- 33.166
- 26.119
- 2.533
Giriş yapamıyorlar Myc süresince hocamMesaj da mı atamıyorlar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Giriş yapamıyorlar Myc süresince hocamMesaj da mı atamıyorlar?
Bundan sonra bende makarasına katılacam hocam , Keloğlan covera hazır olsun ahaliYok yaw diyelim benim parçayı alta alıp diğer şarkıların puanlarını yukarı çeksem bu sefer belki birinci ikinci vs etkileyecek diye elleyemedim. Yoksa ben zaten makarasına katılıyorum
![]()
Üstad hiç ceza almadığını daha güzel ifade edemezdinMesaj da mı atamıyorlar?
Giriş yapamıyorlar Myc süresince hocam
Abi sen geçildin yalnız toplam puanda haberin olsunBundan sonra bende makarasına katılacam hocam , Keloğlan covera hazır olsun ahali![]()
Ne bakıyon ulan izmarit dedim üsteğmene , bizde kolpa olmaz Muradım, patateste soyduk , orta yolduk , çatışmaya da girdik , bol bol dayakta yedik boşverGökhan abi 1 ara hatırlat da senin Askerlik Kolpaları'nı aman Askerlik Hikayeleri'ni dinleyelim yav![]()
Üstad hiç ceza almadığını daha güzel ifade edemezdin
Onur Bayraktar ile Ekin Amad hocamBöyle durumlar için yarışmaya özel bir mesaj fasilitesi ayarlamak lazım o zaman ya... Yazık olmuş... Kim onlar bu arada?
@Vasfi Vural Vasfi'nin yanlışlıkla kendisine ait olmayan kırmızı renkli kadın iç çamaşırını getirdiğini biliyo musunNe bakıyon ulan izmarit dedim üsteğmene , bizde kolpa olmaz Muradım, patateste soyduk , orta yolduk , çatışmaya da girdik , bol bol dayakta yedik boşver![]()
Haberim var , sana Barış akarsu atmıştım ilk başta sonra mor ve ötesi atarken son saniye, dedim ben bu şarkıları sevmiyorum ki , demekki çok büyük fark olacaktı önemli değil, kazanmak çok basit öğrendik sonuçtaAbi sen geçildin yalnız toplam puanda haberin olsun1 ve 2 toplamında üçüncü sıradasın şuan
![]()
Onur Bayraktar ile Ekin Amad hocam