Gürbüz Kayalar
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 31.837
- 21.087
- 2.643
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sahiden, puanı görünce o parça benim bana 12 verme yaw dedim yine de değiştirmedi. Kendim düşürecektim puanı ama bu sefer değiştirdiğim puanlar genel listeye oynama olmasın hak geçmesin diye değiştiremedim deAtanın ögrencisinden 12 puan torpili gözümden kacmadı araya girmiş hemen fark ettirmeden![]()
edging10 dakikadir 31'de takildik kaldik
Degişmeyecegini bildiginden bu teklifi yaparken senSahiden, puanı görünce o parça benim bana 12 verme yaw dedim yine de değiştirmedi. Kendim düşürecektim puanı ama bu sefer değiştirdiğim puanlar genel listeye oynama olmasın hak geçmesin diye değiştiremedim de![]()
Patlamak uzereyiz hadi @Ata B. Oğuzedging
Bu videoyu izlemenizi istiyom sizden.Hop Geldi Karı kısmına her izlediğimde kahkaha atarım ben kankslar yav
Degişmeyecegini bildiginden bu teklifi yaparken sen
Myc alan üyeler var maalesef. 2 Katılımcı Myc almış.@Ata B. Oğuz Niye son oy? 34 katılımcı var. 3 oy daha olması gerekmiyor mu 31'den sonra?
Gökhan abi 1 ara hatırlat da senin Askerlik Kolpaları'nı aman Askerlik Hikayeleri'ni dinleyelim yavKnk senin şarkı çıktığında 4 ay kalmıştı teskereme![]()
Yok yaw diyelim benim parçayı alta alıp diğer şarkıların puanlarını yukarı çeksem bu sefer belki birinci ikinci vs etkileyecek diye elleyemedim. Yoksa ben zaten makarasına katılıyorum
![]()
Myc alan üyeler var maalesef. 2 Katılımcı Myc almış.