Demir Isik
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 33.049
- 21.996
- 2.783
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Sahiden, puanı görünce o parça benim bana 12 verme yaw dedim yine de değiştirmedi. Kendim düşürecektim puanı ama bu sefer değiştirdiğim puanlar genel listeye oynama olmasın hak geçmesin diye değiştiremedim de :crushed:Atanın ögrencisinden 12 puan torpili gözümden kacmadı araya girmiş hemen fark ettirmeden![]()
edging10 dakikadir 31'de takildik kaldik
Degişmeyecegini bildiginden bu teklifi yaparken senSahiden, puanı görünce o parça benim bana 12 verme yaw dedim yine de değiştirmedi. Kendim düşürecektim puanı ama bu sefer değiştirdiğim puanlar genel listeye oynama olmasın hak geçmesin diye değiştiremedim de :crushed:

Patlamak uzereyiz hadi @Ata B. Oğuzedging
Bu videoyu izlemenizi istiyom sizden.Hop Geldi Karı kısmına her izlediğimde kahkaha atarım ben kankslar yav

Degişmeyecegini bildiginden bu teklifi yaparken sen

Myc alan üyeler var maalesef. 2 Katılımcı Myc almış.@Ata B. Oğuz Niye son oy? 34 katılımcı var. 3 oy daha olması gerekmiyor mu 31'den sonra?
Gökhan abi 1 ara hatırlat da senin Askerlik Kolpaları'nı aman Askerlik Hikayeleri'ni dinleyelim yavKnk senin şarkı çıktığında 4 ay kalmıştı teskereme![]()
Yok yaw diyelim benim parçayı alta alıp diğer şarkıların puanlarını yukarı çeksem bu sefer belki birinci ikinci vs etkileyecek diye elleyemedim. Yoksa ben zaten makarasına katılıyorum
![]()
Myc alan üyeler var maalesef. 2 Katılımcı Myc almış.