Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şuanlık sınır yok ama 35 olmaz sanırım bu sefer. 28-30 da stop ederiz duruma göre ağabey20 katilimci alt/ust oranlar nedir?
Etme yaw. Katilim cok olur umarim. Yeni muzik dinlemis oluyoruz.Şuanlık sınır yok ama 35 olmaz sanırım bu sefer. 28-30 da stop ederiz duruma göre ağabey
Neden banyo?Bende seçtiğim şarkıyı sana armağan ediyorum liste açıklanınca banyoda gizli gizli dinleyip ağlayacaksın![]()
Açıklamasını yaptım ağabey, Perşembe gününden itibaren gönderimi kabul ediyorum, daha öncesini kabul edersem haksızlık olacak idiBen şarkıyı atmıştım. Şikeyle senin şarkıcıyı sectiler dedi çok sogukkanliydi bunu soylerken
Şarkı Kabulleri Perşembe günü başlayacaktır.
Canın sağ olsun. Biz çok darbeler gördük. Daha güzelini seçeriz ama o şarkıcı şampiyon olursa pesindeyimAçıklamasını yaptım ağabey, Perşembe gününden itibaren gönderimi kabul ediyorum, daha öncesini kabul edersem haksızlık olacak idi
Anlayışın için teşekkürler üstadCanın sağ olsun. Biz çok darbeler gördük. Daha güzelini seçeriz ama o şarkıcı şampiyon olursa pesindeyim
Sana anlayışlı olmayacazda kime olacaz nankör Savaş Barışa miAnlayışın için teşekkürler üstad![]()
![]()
Sarkiyi daha önce yollamaya calismandan dolayi diskalifiye edilmeliydin aslindaBen şarkıyı atmıştım. Şikeyle senin şarkıcıyı sectiler dedi çok sogukkanliydi bunu soylerken
O da bir sey mi? Aslinda yollamak istedigim sarki kriterle uymasina ragmen Youtube'de yokTam 00.00 da şarkım atılmış
Saat mi kurdunuz
Merak ettim şimdiO da bir sey mi? Aslinda yollamak istedigim sarki kriterle uymasina ragmen Youtube'de yok![]()