Yaz Sezonu GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 2. Etap Birincisi P.Enis Sever

@Gökhan Aytepe Baytar şarkısını yollamak için mi geceni gündüz edip saniyede yolladın olm şarkıyı bu nasıl mantık
Listenin tamamını kucağa alır dostum , ilk aklıma gelen parça Barış akarsuydu son saniyede senin yolladığın parçayı atacaktım ama uyanıklığı değil kendi sevdiğim parçayı atmayı seçtim

Şebnem ferah sigara atmıştım. Benden önce başka şarkısinı yollamış. Sevdiğim tek rockcu

4.cü kez katılıyorum, konsept ne olursa olsun genenlde hitler o tarz oluyor nedense :asd: bir sürü yeni yarışmacı çağırdık çeşit olsun diye 15 olan rock 20yi geçti, iyi halt ettik 😀
Valla benim dönemlik. Ben de 4. Kez katılıyorum. İlk 3 ü farklı tarzdaydı. Ama 2000 başları için yapacak birşey yok. Popçular tükettiler 90 larda tüm eserleri… :) bir sonrakinde ise çok farklı bir tarzla gelebilirim :)

Valla benim dönemlik. Ben de 4. Kez katılıyorum. İlk 3 ü farklı tarzdaydı. Ama 2000 başları için yapacak birşey yok. Popçular tükettiler 90 larda tüm eserleri… :) bir sonrakinde ise çok farklı bir tarzla gelebilirim :)
Benim bunda sonraki bütün tarzlarım @Murat Durmaz tarzı olacak , nasıl kazanilacaginı 2.ci katılımda öğrendim ve 3.cüde rekorla kazandım, önemli olan kazanmak değil

Geri
Üst Alt