- 3 Haziran 2015
- 57.768
- 67.085
- 4.143
P.enis kaldırmış meğerse![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
P.enis kaldırmış meğerse![]()
Hangi şarkıyla 1. oldu.Bi tane herkesin mutlaka dinlemis oldugu populer bir sarkiyla goturdu.
2011 fbsi sensin
Valla kardeşim 2000 başı rock idi. Tüm hitler o tarzdı@Levent Kolpgün @Nebil Tokuyucu
@Murat Durmaz @İskender Nikolov @Selçuk Sarı @Ekin Amad @Naci Liboş
Benimle beraber bu rock dayanışmasına kafa tutan yarışmacı arkadaşlarıma yürekten başarılar, bende tabiki her çeşit müzik severim ama 20den fazla rock parçası olması bana göre rezalet
Listenin tamamını kucağa alır dostum , ilk aklıma gelen parça Barış akarsuydu son saniyede senin yolladığın parçayı atacaktım ama uyanıklığı değil kendi sevdiğim parçayı atmayı seçtim@Gökhan Aytepe Baytar şarkısını yollamak için mi geceni gündüz edip saniyede yolladın olm şarkıyı bu nasıl mantık
4.cü kez katılıyorum, konsept ne olursa olsun genenlde hitler o tarz oluyor nedenseValla kardeşim 2000 başı rock idi. Tüm hitler o tarzdı![]()
bir sürü yeni yarışmacı çağırdık çeşit olsun diye 15 olan rock 20yi geçti, iyi halt ettik Valla benim dönemlik. Ben de 4. Kez katılıyorum. İlk 3 ü farklı tarzdaydı. Ama 2000 başları için yapacak birşey yok. Popçular tükettiler 90 larda tüm eserleri…4.cü kez katılıyorum, konsept ne olursa olsun genenlde hitler o tarz oluyor nedensebir sürü yeni yarışmacı çağırdık çeşit olsun diye 15 olan rock 20yi geçti, iyi halt ettik
![]()
Sen aldığım Puanlara bak ulanHangi şarkıyla 1. oldu.
O şimdi asker atmış yahu ve görür görmez o atmıştır dedim fakat yazmadım. Sonra şampiyonluğumu engelledi diyor.
Mis gibi 1 şarkı.1 zamanlar popülerdi yoksa sen 1 Asker Kaçağı mısınBuna puan verenler lütfen araştırılsın
Temiz eller operasyonu istiyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 292660
Hatirlamiyorumda kotu bir secim degildi diye aklimda kaldiHangi şarkıyla 1. oldu.
O şimdi asker atmış yahu ve görür görmez o atmıştır dedim fakat yazmadım. Sonra şampiyonluğumu engelledi diyor.
Benim bunda sonraki bütün tarzlarım @Murat Durmaz tarzı olacak , nasıl kazanilacaginı 2.ci katılımda öğrendim ve 3.cüde rekorla kazandım, önemli olan kazanmak değilValla benim dönemlik. Ben de 4. Kez katılıyorum. İlk 3 ü farklı tarzdaydı. Ama 2000 başları için yapacak birşey yok. Popçular tükettiler 90 larda tüm eserleri…bir sonrakinde ise çok farklı bir tarzla gelebilirim
![]()
Önemli olan eğlenmekBenim bunda sonraki bütün tarzlarım @Murat Durmaz tarzı olacak , nasıl kazanilacaginı 2.ci katılımda öğrendim ve 3.cüde rekorla kazandım, önemli olan kazanmak değil