- 29 Ocak 2023
- 9.606
- 5.659
- 1.068
ben garantiye kaçayım diye hiç istediğim şarkıyı atmadım daha , normalde ceza-killa delight atacaktım dedim kimse rap sevmez herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çeşitlilik her zaman iyidir , birileri sevecek diye şarkı atılmazben garantiye kaçayım diye hiç istediğim şarkıyı atmadım daha , normalde ceza-killa delight atacaktım dedim kimse rap sevmez herhalde
Keramettin'in işleri işteKurduğum en enteresan cümlelerden birisini forumda kurdum yine,
sayın p.enis sever![]()
Yeni avatarina hic alisamadim cok farkli geliyor yavO şarkı daha geçen yarışma başlamadan aklımdaydı, bilerek atmadım
Islak Islak mi, renktas?Sırılsıklam oldum
Bende , herkes ciddiye almaya başladı beni , hoş değilYeni avatarina hic alisamadim cok farkli geliyor yav
Ödemeyi dolar olarak istemeni takdir ettim.Abi gelen paralar bu kadarına yetti, gerisi yok ki.![]()
![]()
Eğer aynı şarkıcıdan kimdir o seçseydin 12 puanın bendendi vallaIslak Islak mi, renktas?
öyle de puan alınca da biraz daha eğlenceli oluyor o sebeple tamamen.Yoksa mesela kendim genelde 70-80-90lar dinliyorum hatta hep o zamanların underrated şarkılarını dinliyorum ama ona göre atmadım.Cover'da eğer kaptırmazsam sanatçıyı ilk kez cidden çok sevdiğim bir parçayı atacağımÇeşitlilik her zaman iyidir , birileri sevecek diye şarkı atılmaz
Olay budur , heyecanı kalmaz puan için atılan şarkıdaBen şimdiye kadar ne sevmediğim bir şarkıyı atıyorum, ne de sevdiklerim arasından "en yüksek puanı hangisi alır" diye düşünerek atıyorum açıkçası. Hatta sevdiğim şarkılar/şarkıcılar arasından öyle hiç bilinmeyen değil ama bir tık daha az popülerini seçtiğim bile oluyor. Daha popüler Pilli Bebek şarkıları var zaten yani...