Yaz Sezonu GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 2. Etap Birincisi P.Enis Sever

ben garantiye kaçayım diye hiç istediğim şarkıyı atmadım daha , normalde ceza-killa delight atacaktım dedim kimse rap sevmez herhalde

Exorcist ost mi, gerilim filmi sesleri mi backgrounddaki.

Her yeni puan sayfasinda cok uzucu haber gelmis efekti oluyor:)

Ben şimdiye kadar ne sevmediğim bir şarkıyı atıyorum, ne de sevdiklerim arasından "en yüksek puanı hangisi alır" diye düşünerek atıyorum açıkçası. Hatta sevdiğim şarkılar/şarkıcılar arasından öyle hiç bilinmeyen değil ama bir tık daha az popülerini seçtiğim bile oluyor. Daha popüler Pilli Bebek şarkıları var zaten yani...

Emeklere saygim var, elinize saglik cok guzel olmus ama sessiz bakiyorum. Resmen gerilim veriyor puanlama ses efektiye

Konsepte uygun sekilde bir seyler bulmak lazim @Levent Kolpgün kaptanim

Şebo'dan Can Kırıkları ve Yalnız ile MVÖ'den Bir Derdim Var azıcık TR rock dinleyen herkesin aklındaydı muhtemelen :D

Çeşitlilik her zaman iyidir , birileri sevecek diye şarkı atılmaz
öyle de puan alınca da biraz daha eğlenceli oluyor o sebeple tamamen.Yoksa mesela kendim genelde 70-80-90lar dinliyorum hatta hep o zamanların underrated şarkılarını dinliyorum ama ona göre atmadım.Cover'da eğer kaptırmazsam sanatçıyı ilk kez cidden çok sevdiğim bir parçayı atacağım

Ben şimdiye kadar ne sevmediğim bir şarkıyı atıyorum, ne de sevdiklerim arasından "en yüksek puanı hangisi alır" diye düşünerek atıyorum açıkçası. Hatta sevdiğim şarkılar/şarkıcılar arasından öyle hiç bilinmeyen değil ama bir tık daha az popülerini seçtiğim bile oluyor. Daha popüler Pilli Bebek şarkıları var zaten yani...
Olay budur , heyecanı kalmaz puan için atılan şarkıda

Geri
Üst Alt