- 22 Kasım 2008
- 10.344
- 5.638
- 2.323
Herkese teşekkürler. İyi geceler. Sevgiler.
Büyük bir aksilik olmazsa 3. etapta görüşürüz
Büyük bir aksilik olmazsa 3. etapta görüşürüz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Malatya da kullanırlar. Gönder ki gide…Gonderebilirmiyinz şimdiden
Konuyu açacağım ağabey o vakitten sonra alacağımGonderebilirmiyinz şimdiden
Hemen açma konuyuKonuyu açacağım ağabey o vakitten sonra alacağım![]()
Bunun kisisel siralamasi var miM?3. Etap başlığında olacak ağabey total durum. Yakında geliyor![]()
Konu nezaman açılacak pusudayımKonuyu açacağım ağabey o vakitten sonra alacağım![]()
Tırsıyorum senden. Benim seçeceğim şarkıyı seçeceksin diye…Konu nezaman açılacak pusudayım![]()
Yarın halletmiş olurum üstadBunun kisisel siralamasi var miM?
Mümkün değil random bi gitar işimi görür benimTırsıyorum senden. Benim seçeceğim şarkıyı seçeceksin diye…
Kesinlikle mantıklıGenel yarışma yerine yerli cover ya da yabancı cover diye yapsak daha iyi olabilir
Çünkü bazıları yerlilere hiç puan vermiyor bazıları da yabancı parçalara
+1 Öyle ki belirlediğim coverın yerli-yabancı halleri arasında kaldım.Genel yarışma yerine yerli cover ya da yabancı cover diye yapsak daha iyi olabilir
Çünkü bazıları yerlilere hiç puan vermiyor bazıları da yabancı parçalara
Hangisini tercih edersinYerli amatör yabancı amatöre döndü tartışma
Her zaman yabancı severiz GökhanimHangisini tercih edersin
@Vasfi Vural Vasfi'nin yanlışlıkla kendisine ait olmayan kırmızı renkli kadın iç çamaşırını getirdiğini biliyo musunBen de bilmiyom Gökhan abi ama olsa ne komik olurdu yav
![]()
Şarkıyı sahibi değilde başkası seslendirecek abi , amatör, homemade , cosplay, roleplay hepsi geçerliKonsept ne bir şey anlamadım. Geç kalıp parça bulamıyoruz sonra.