- 20 Ağustos 2017
- 19.223
- 12.890
- 1.653
Bizlere acidigin icin minnettariz azgin tirciYapma, bak ben mor ve ötesi atarken , risk aldım baytarı attım, oysa ki yarışmayı şimdiden bitirebilirdim , o yüzden Engin Nurşani türküsü at![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizlere acidigin icin minnettariz azgin tirciYapma, bak ben mor ve ötesi atarken , risk aldım baytarı attım, oysa ki yarışmayı şimdiden bitirebilirdim , o yüzden Engin Nurşani türküsü at![]()
Biz de biliyoruz populer sarki ile katilmayi ama ne yapalim Bir Derdim Var sarkisini oldum olasi favorilerime sokamadim. Cambaz, Cocuklar ve Hayvanlar, Re, Dunya Yalan Soyluyor falan benim icin cok daha iyi. Favorimde olmayan bir sarkiyla da katilamam.Son 6 yarismada 2 galibiyet
Basari hic bir zaman tesadür degildir![]()
video işi zahmetli gözüküyor hocam bence yormayın kendinizi ne dersiniz?Dostlar, konuyu bugün akşam açacağım.![]()
hangi türkü?bana komplo kuruldu. Bi türkü adı yazdık bahanesine ban verdiler tam yarışmadan 2 gün önce ayıp. Kafasına göre ceza kesiyorlar ne güzel
Şimdi yazarsam yine sıkıntı olacak. Video atayımhangi türkü?
aynen atsana biŞimdi yazarsam yine sıkıntı olacak. Video atayım
hangi türkü?
Uyarı almanızın sebebi: Seviye Düşürücü Mesajbu nasıl şarkı?
sana takmışlarUyarı almanızın sebebi: Seviye Düşürücü Mesaj
Adam türkü yapmış biz ban yiyoruz
Taksınlar bakalım. Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. Olan 2.etap turumuza oldu gayet iddialıydımsana takmışlar
içinde sinkaflı küfür olan tweet paylaşırsan sorun yok şarkı adı paylaşırsan atılıyorsunTaksınlar bakalım. Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. Olan 2.etap turumuza oldu gayet iddialıydım
Bunu göz önünde bulunduracağım reis bilmiyodum. Sağolasın eyvallahiçinde sinkaflı küfür olan tweet paylaşırsan sorun yok şarkı adı paylaşırsan atılıyorsun