- 26 Ocak 2021
- 35.810
- 34.421
- 2.233
Liste ilk wp grubuna geldigi için ilk görenlerden biriyim diyebilirimBir kere bile puan vermedin bana , listeyi kim ulaştırıyor sana?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Liste ilk wp grubuna geldigi için ilk görenlerden biriyim diyebilirimBir kere bile puan vermedin bana , listeyi kim ulaştırıyor sana?
Bende %5 komisyon sözü aldım Ata'dan , haftaya bende tatil yolundayımGecen sefer herkes beni bekledi yav tatil yolundan geliyorum diye![]()
Liste ilk wp grubuna geldigi için ilk görenlerden biriyim diyebilirim![]()
Puanlamaya icabet etmeyen yarışmacılara -30 puan gelirmi ?
Bende 2 telefon var birinde şarkı sayısı az oluyor.
birinde hat yok direk wi-fi ile şike grubuna bağlanıyon demekBende 2 telefon var birinde şarkı sayısı az oluyor.
youtubedan sallama bulduğum şarkı ile 12 puanları toplarken ben;
Ekli dosyayı görüntüle 293158
Neden bir Knockin' On Heaven's Door, Live And Let Die ya da daha eskilwrden Mama Kin falan gormedik?
Milliyetçi ve Kürt seçmenleri kaybetmek istemeyiz.Neden bir Knockin' On Heaven's Door, Live And Let Die ya da daha eskilwrden Mama Kin falan gormedik?
DUYURU
Ata Bey müsait olmadığı için puanlamayı kendi aramızda yapacağız. Puanlarınızı copy paste ile bu başlığa yorum olarak atabilirsiniz. Kendi aramızda toplayacağız. Yarın saat 23.59’a kadar herkes puanını atsın buraya.