Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.870
- 15.568
- 2.323
Çocuk seven aile babalarını görecez bakalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir gun kismet olursa evladim Lego oynarken rock dinleyerek buyuyecek.Çocuk seven aile babalarını görecez bakalım
Bir gun kismet olursa evladim Lego oynarken rock dinleyerek buyuyecek.
Yok oyle baby sharklar falan
Bizimki fener ağlama ile büyüyorBir gun kismet olursa evladim Lego oynarken rock dinleyerek buyuyecek.
Yok oyle baby sharklar falan
İnşallah şöyle bi evladın olur o zaman
O stadda ve mac yolunda hocam.Bizimki fener ağlama ile büyüyorçocukluk aşkımsın ile büyüyor
![]()
Tablet telefon ve televizyondan sıra bulursan neden olmasınBende lego oynayacagim cunku, o bana ozenecek![]()
Cevremdekiler de oyle ya saka bir yana. 3 yasinda kilit acip youtube aciyorlar inanilamaz.Tablet telefon ve televizyondan sıra bulursan neden olmasınbaş edemiyorum valla… dün lego aldık biraz baktı sonra bir köşeye attı. Ev oyuncak çöplüğü… ama hata bizde biz evde telefonu elimize aldıkça olmaz bu işler…
Öyle çocuk yok ne yazık ki. Issız bir adada yaşarsan belki…Cevremdekiler de oyle ya saka bir yana. 3 yasinda kilit acip youtube aciyorlar inanilamaz.
Ben lego, plastik askerleri dizip misketle 1v1 PvP ile buyudum. Hatta apartmandaki yasitlarimla askerli seyo en az 2 3 yil oynamisizdir ufakken
İhaleli batak öğretin hocamTablet telefon ve televizyondan sıra bulursan neden olmasınbaş edemiyorum valla… dün lego aldık biraz baktı sonra bir köşeye attı. Ev oyuncak çöplüğü… ama hata bizde biz evde telefonu elimize aldıkça olmaz bu işler…
Benim de çocukluğum bunlar abiCevremdekiler de oyle ya saka bir yana. 3 yasinda kilit acip youtube aciyorlar inanilamaz.
Ben lego, plastik askerleri dizip misketle 1v1 PvP ile buyudum. Hatta apartmandaki yasitlarimla askerli seyo en az 2 3 yil oynamisizdir ufakken
Bende hep mandallarla oynardım, Batistuta, Maldini, Romario adında mandallarım vardıBenim de çocukluğum bunlar abi
King pisi yedili pişti 51 falan öğretiriz de tablette oynar şerefsiz…İhaleli batak öğretin hocam![]()
Budur yav, ne guzel ucuzlardi bide 2 3 torba alirdik kaybettikce (GI Joe lar pahaliydi vidali midali kollari oynuyor diye) .Benim de çocukluğum bunlar abi
King ogretin batak yerine.İhaleli batak öğretin hocam![]()
Doğru valla hocam çocuklarla kendin oynacaksın , benim biraderin çocuğu kadar tablet PC delisi yoktu , sürekli mandal, gazoz kapağı misket oyunları oynuyordum onunla , cuma okuldan çıktımı her haftasonu 2 gün bizde kalmaya geliyordu, ben bazı hafta sonları evde yoktum , annemi arayıp Yukan amcam yoksa gelmiyorum diyorduKing pisi yedili pişti 51 falan öğretiriz de tablette oynar şerefsiz…![]()