Yaz Sezonu GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 3. Etap

Bende lego oynayacagim cunku, o bana ozenecek:)
Tablet telefon ve televizyondan sıra bulursan neden olmasın :) baş edemiyorum valla… dün lego aldık biraz baktı sonra bir köşeye attı. Ev oyuncak çöplüğü… ama hata bizde biz evde telefonu elimize aldıkça olmaz bu işler…

Tablet telefon ve televizyondan sıra bulursan neden olmasın :) baş edemiyorum valla… dün lego aldık biraz baktı sonra bir köşeye attı. Ev oyuncak çöplüğü… ama hata bizde biz evde telefonu elimize aldıkça olmaz bu işler…
Cevremdekiler de oyle ya saka bir yana. 3 yasinda kilit acip youtube aciyorlar inanilamaz.

Ben lego, plastik askerleri dizip misketle 1v1 PvP ile buyudum. Hatta apartmandaki yasitlarimla askerli seyo en az 2 3 yil oynamisizdir ufakken

Cevremdekiler de oyle ya saka bir yana. 3 yasinda kilit acip youtube aciyorlar inanilamaz.

Ben lego, plastik askerleri dizip misketle 1v1 PvP ile buyudum. Hatta apartmandaki yasitlarimla askerli seyo en az 2 3 yil oynamisizdir ufakken
Öyle çocuk yok ne yazık ki. Issız bir adada yaşarsan belki…

King pisi yedili pişti 51 falan öğretiriz de tablette oynar şerefsiz… :)
Doğru valla hocam çocuklarla kendin oynacaksın , benim biraderin çocuğu kadar tablet PC delisi yoktu , sürekli mandal, gazoz kapağı misket oyunları oynuyordum onunla , cuma okuldan çıktımı her haftasonu 2 gün bizde kalmaya geliyordu, ben bazı hafta sonları evde yoktum , annemi arayıp Yukan amcam yoksa gelmiyorum diyordu :asd:

Geri
Üst Alt