- 22 Kasım 2008
- 10.362
- 5.658
- 2.323
@Kaan Aktaş yavaşlayan tempomuzu yeniden yükselttin 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine yanlış var , kolpgune sadece 11 puan ben verdim 6 puan görünüyor
9 puan için teşekkurler reis. :dYine yanlış var , kolpgune sadece 11 puan ben verdim 6 puan görünüyor
Finalde eklendi abi o puan, sorun yokYine yanlış var , kolpgune sadece 11 puan ben verdim 6 puan görünüyor
Finalde eklendi abi o puan, sorun yok![]()
Rocker lobisinin puanlamarının tamamını raporladım , Ata banlanacak merak etmeYok abi bundan sonra benim için eurovision bitmiştir. Daha da eurovisiona gelmem
Yok abi ben girmemişim puanı 2.etap toplamına. Sadece Levent abide olmuş. Yani puanları tabloya işlememişim öyle diyim.Yani toplamda hata olmaz inanıyorum da, neden ara puanda görünmüyor ki şu ana kadar verilmiş bir puan?
Hadi bitir de geri dönem dırdır konusuna…Yok abi ben girmemişim puanı 2.etap toplamına. Sadece Levent abide olmuş. Yani puanları tabloya işlememişim öyle diyim.
Yok abi ben girmemişim puanı 2.etap toplamına. Sadece Levent abide olmuş. Yani puanları tabloya işlememişim öyle diyim.
Levent abiye her hafta en az 10 puan veriyorum sorun çıkartıyorYok abi ben girmemişim puanı 2.etap toplamına. Sadece Levent abide olmuş. Yani puanları tabloya işlememişim öyle diyim.
Ne lobi ama he. Rock / Metal başlığından çıkmayan adam en ikonik rock coverlarından Turn the Page'e puan bile vermiyor.Rocker lobisinin puanlamarının tamamını raporladım , Ata banlanacak merak etme
Uyanık adam kendi şarkısına rakip görmüş olabilirNe lobi ama he. Rock / Metal başlığından çıkmayan adam en ikonik rock coverlarından Turn the Page'e puan bile vermiyor.![]()
Benim burada rekabet etme şansım %10 ların altında, o yüzden beğendiğime atıyorum puanı