Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.836
- 15.541
- 2.323
Toplam 30 oymu var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Puanlamaya 13 sarki mi koyacaz? (gulerek)@Arif Doğan Karakaya sürekli Rock-Metal başlığında takılıp, Pentagram seçkisi yapıp Rock-Metal tarihinin en ikonik cover'ı Turn the Page'e puan vermemek he.![]()
Sana rakip oldum diye puanlarami çöktün yoksa heaŞu haldeyım
![]()
Yav bırakKimse de demiyor ki yaw su Arif herkese esit mesafede yaklasiyor, her turden muzige oy veriyor? Illa taraf tutalim istiyonuz.
@Ata B. Oğuz hevesimi kursağımda bırakmak için bana puan vermeyenleri 24 sonrasına bırakmış özellikle... Ya da hatayı sorguladım diye sildi puanlarımı... Zaten 24'ten sonra gereksiz uzun bir bekleme oldu... Trafoya kedi girdi diyebilir...
Abi artık elden sayıyoruz paraları o bekleme ondan@Ata B. Oğuz hevesimi kursağımda bırakmak için bana puan vermeyenleri 24 sonrasına bırakmış özellikle... Ya da hatayı sorguladım diye sildi puanlarımı... Zaten 24'ten sonra gereksiz uzun bir bekleme oldu... Trafoya kedi girdi diyebilir...
iste gsceuro diye buna diyoruz reis burada bir anda 0 cekebilirsinUlan 24'ten sonra 2.'likten 6.'lığa düştük... İlk 5'e bile giremedik...
Şaibe var. Yeniden sayım istiyorum. Pusula kontrolü istiyorum. Kumpasa geldik. Mühürsüz oyları mı saydınız ne yaptınız...
İSYAAAAAAN!!!