Cengiz Güneş
Büyük Kaptan
- 10 Temmuz 2011
- 25.990
- 21.170
- 2.738
Üstüme oynuyor bazılarıCengiz senin şarkılar hep önceden servis ediliyor galiba bunu da whatsapp grubuna bagliyorum
Ama başaramayacaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstüme oynuyor bazılarıCengiz senin şarkılar hep önceden servis ediliyor galiba bunu da whatsapp grubuna bagliyorum
Bir önceki şarkımı Doruğa armağan etmiştim 66 puan aldı, sıradakini sana armağan ediyorum Muradım
Muradım gökenimin hortumu düşman başına o nedir öyle
@Gökhan Aytepe aynı hortumla arabada yıkıyorsundur diye düşünüyorum yani çok amaçlı anladığım kadarıyla, kıskandım
Manisa'da 4 odalı ev kiralamış 1 haftalık.Tatile gidiyozAta önden paraları alıp şarkı kabullerini yaptı ve vınladı
Siz şarkı atmaya devam edin paraları yiyor şu an
Kaporayı alıp vınlayan esnaf gibiAta önden paraları alıp şarkı kabullerini yaptı ve vınladı
Siz şarkı atmaya devam edin paraları yiyor şu an
İmza toplamaya başladık seni bu yarışmadan uzaklaştıracağızManisa'da 4 odalı ev kiralamış 1 haftalık.Tatile gidiyoz![]()
İmza toplamaya başladık seni bu yarışmadan uzaklaştıracağız
O her zaman var , Hakan Peker Sezen Aksu falan onlarda elendi etaplar bitene kadarAynı şarkıcıdan tek şarkı kuralı var mıymış yine?
Üstad, katılım devam ediyor, diler iseniz bu yarışmaya da katılabilirsinizBir sonraki yarışmada yaktım çıranızı
şimdi hazırlanıyorum
Yarın da şarkıları alırız üstadson tarih nedir ?
şarkı yolluyorsun sonra diğer şarkıları puanlıyorsun
en son puanlar açıklanıyor admine para yedirmiş biri kazanıyor sen de mal gibi kalıyorsun
düzenek böyle reys
O tam öyle değil. Şarkılar seçilmiyor tekrar. Öyle olsaydı ben bir öncekinde musti yollamıştım. Geçen yarışmada da musti vardı. Sadece aynı yarışmada aynı şarkıcı olmuyor…O her zaman var , Hakan Peker Sezen Aksu falan onlarda elendi etaplar bitene kadar
Ayrıca Tuğba Ekinciyi eleyen Murat Durmaz adamdır
O tam öyle değil. Şarkılar seçilmiyor tekrar. Öyle olsaydı ben bir öncekinde musti yollamıştım. Geçen yarışmada da musti vardı. Sadece aynı yarışmada aynı şarkıcı olmuyor…
TrollendimTrollüyor ya...