Yaz Sezonu GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 4. Etap

Sedat Yıldız
Böyle beklioruz skorları

Sonuçların ağırdan alınması taraftayım. İnsanlar burada nasıl bir emek döndüğünün farkında değil.

Emin olun Ata B. yaz günü bu sıcak havalarda pc başında durmak istemiyor. atlet ve boxer ile 30 yarışmacının puanları sisteme yüklerken pc öyle bir kasıyor ki şaşarsınız. fanlardan çıkan sıcak hava Atamızın bacaklarına üflüyor.. alnındaki ter damları nedeniyle bir an önce yarışmayı bitirmek istiyor.

Ben bir kaç kez evinde ziyaret ettim, havlu ile terini de sildim ama hiç bir faydası yoktu.

Sonuçların ağırdan alınması taraftayım. İnsanlar burada nasıl bir emek döndüğünün farkında değil.

Emin olun Ata B. yaz günü bu sıcak havalarda pc başında durmak istemiyor. atlet ve boxer ile 30 yarışmacının puanları sisteme yüklerken pc öyle bir kasıyor ki şaşarsınız. fanlardan çıkan sıcak hava Atamızın bacaklarına üflüyor.. alnındaki ter damları nedeniyle bir an önce yarışmayı bitirmek istiyor.

Ben bir kaç kez evinde ziyaret ettim, havlu ile terini de sildim ama hiç bir faydası yoktu.
Kaç kez yardım teklif ettim demekki halinden memnun

Hafta sonu dostlar ilan.

Sonuç ilanından sonra yeni etap konusu açılıp şarkı gönderimi hemen başlayacak.

Bir hafta gibi bir süre ile her hafta yapacağız etapları.

İki üç gün içerisinde neticelendirmek bir tık zor oluyor. Güne yayalım.

Anlayışınız için teşekkürler.
Kisses Flirting GIF by Nickelodeon

Tüm puanlar, puan tabloları hazır. Ancak sunabileceğim vakit aralığı sorun. 33 yarışmacı,33 oy var.

Cuma akşamı yahut cumartesi bu etabı bitiriyoruz.

Biter bitmez, yeni etap konusu açılarak takip eden hafta sonunda yeni etabı da bitiriyoruz. Böyle böyle devam edelim sezona.

Geri
Üst Alt