- 26 Ocak 2021
- 35.739
- 34.336
- 2.233
Waka waka yi atsaydin 12 verirdimbu şarkı varken kimsenin waka waka denen şarkıyı atmasına izin veremezdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Waka waka yi atsaydin 12 verirdimbu şarkı varken kimsenin waka waka denen şarkıyı atmasına izin veremezdim
biraz puana oynayalım diye attım bunu yine ama shakira pek dinlemiyorum kendi sevdiğimi atsam la tortura var onu atacaktım , biraz da popülist gideyim dedimWaka waka yi atsaydin 12 verirdim
Coldplay sevmiyorsun, Linkin Park sevmiyorsun. Ne seversin peki? Arif Sag mi?Ilık Park'a puan vermedik neyse ki
Muziklerinden cok tiplerini sevmiyorum diyelimColdplay sevmiyorsun, Linkin Park sevmiyorsun. Ne seversin peki? Arif Sag mi?![]()
Radiohead de sevmezsin. Onun da tipi kayik.Muziklerinden cok tiplerini sevmiyorum diyelimMuse falan da oyle isinamadim.
Arif Sag severiz tabi ki.
Creepy looking guyRadiohead de sevmezsin. Onun da tipi kayik.
2 puanın garanti. Asıl bana puan veren olmamıştırBüyük ihtimalle kimseden puan alamamışımdır![]()
Sağol renktaş2 puanın garanti. Asıl bana puan veren olmamıştır
Bu arada sirf hanim Evanescence seviyor diye bir kac puan daha yuksek aldin. Ayni sekilde @Tuncay Van da kizimin sevdigi bir sarkiyla katilmis. O da oyle bir jac puan aldi.Coldplay sevmiyorsun, Linkin Park sevmiyorsun. Ne seversin peki? Arif Sag mi?![]()
Sen Rock ve Alternatif Rock cok sevmiyorsun sanirim. Benim bu mesajlardan anladigim bu.Bu arada sirf hanim Evanescence seviyor diye bir kac puan daha yuksek aldin. Ayni sekilde @Tuncay Van da kizimin sevdigi bir sarkiyla katilmis. O da oyle bir jac puan aldi.
Adimizda Kaya varken Rock sevmemek olmaz.Sen Rock ve Alternatif Rock cok sevmiyorsun sanirim. Benim bu mesajlardan anladigim bu.Sagol
![]()
Rutbeler elden gecmekteHerkesin isminin yanında siyah kırmızı kartlar falan var o nedir? Ceza mı aldık?
Britney Spearsi begendin mi lanWaka waka yi atsaydin 12 verirdim