Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.527
- 49.910
- 3.133
2 yarışmadır alıştık Arif abi yavYok daha neler. Aksam eve gidince tekrarini izlersin.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 yarışmadır alıştık Arif abi yavYok daha neler. Aksam eve gidince tekrarini izlersin.
Ata'nin isleri iste. Konularla puanlari hep biz isteyken aciyor. Bundan sonra yutuptan canli yayin istiyoruz.2 yarışmadır alıştık Arif abi yavSunumlara denk gelince şehir dışından 12 gibi geliyom en erken
![]()
Darlıyorum abi alıcam son iki oyu da eksik gedik olmadan bitiricezOsimhen bile bu sonuclari bekliyor!
O 2kisi kim isim alalımDarlıyorum abi alıcam son iki oyu da eksik gedik olmadan bitiricez![]()
Dalga geciyorum yav, daha yaz uzun.Darlıyorum abi alıcam son iki oyu da eksik gedik olmadan bitiricez![]()
Oyları alamazsam ilan edicem abiO 2kisi kim isim alalım
Vay ŞerrolarOyları alamazsam ilan edicem abi![]()
Sonuçlar açıklanıyor mu??@Onur Bayraktar
@Tuncay Van
@İskender Nikolov
@Sedat Yıldız
@Aras Şimşek
@Kemal Tan Canatan
@Emir Sato
@V. Haydar Geven
@Ulaş Metin
@Murat Ünsal
@Doruk Ata TANRIVERDİ
@Cengiz Güneş
@Mert S. Yüksel
@Arif Doğan Karakaya
@Kerem Uygun
@Savaş Barış
@Levent Kolpgün
@Murat Durmaz
@Barış Savaş
@Naci Liboş
@Furkan Korkmaz
@Gökhan Aytepe
@Ali Rıza Demir
@Göktuğ Çakırlar
@Can Erden
@Ekin Amad
@Hayri Cund
@Selçuk Sarı
@Ali Karadal
@Ata B. Oğuz
@Kaan Aktaş
@Cihan Ağzıkara
@Berke Cüce
Bugün tablolar çıkarsa bugüne yoksa en geç yarınSonuçlar açıklanıyor mu??
radiohead'den 2000lerde şarkı atıp 90-2000 arası atacağım Creep şarkısını engellediğin için seni kınıyorum heis @Hayri Cund
Bugün kızımın doğum günü zaten açıklasanız da gece falan ancak görürüm…Bugün tablolar çıkarsa bugüne yoksa en geç yarın![]()
Bol neşeli bir gün dilerim sizlere hocam.Bugün kızımın doğum günü zaten açıklasanız da gece falan ancak görürüm…![]()