- 12 Haziran 2015
- 33.134
- 26.073
- 2.533
BF 6 Alıcaz daha abi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BF 6 Alıcaz daha abi
Özelden neler dönüyor nelerDiyorsun ki bazı şarkılar otomatiken kazanıyor?
Böyle 12 Puan goes to şarkı listesi mi var... çabuk gönderen götürüyor - bu hangi şarkılar?
Herkesin zevki farklı değil mi
Sıkıntı degil reisDostlar Manisa merkez de yangınlar nedeniyle bir süredir elektrikler yok, Perşembeye sarkabilir, bilgisayara erişimim yok
Hocam elimde onlarda yok ki, telefondan sunmak çok zor olur. Elektrikler yok yine, gelip gidiyor. Yoksa ayarlayacagim da yok yani telefona kaldıkBabuş görsel efekti falan boşver bence. Sıkıştığın için demiyorum genel olarak boşver
Direk metin olarak yaz bence
NEdeni de şu
Yarışmacı metni kopyalar gelir buraya yapıştırır, ulan bu bana yapılan reva mı, nedir lan bu oylar falan, daha fazla goygoy olur
Ya da birbirlerini yalayanlar olur biliyorsun seviyoruz
Senin tercihin tabi, naçizane
Acelesi yok, bak sen isine gucune yav.Hocam elimde onlarda yok ki, telefondan sunmak çok zor olur. Elektrikler yok yine, gelip gidiyor. Yoksa ayarlayacagim da yok yani telefona kaldık
Müns söyle hangi şarkı bişi olmazEn güzel etaba katılamadık
Birisi çok sevdiğim bir şarkıyla katılmış
Aynen işte onu diyorum kendini zorluyorAcelesi yok, bak sen isine gucune yav.
Ama dedigi dogru, gorsel gid ugrasmanda anlamsiz , direkt copy paste ile yapistir gitsin yav. Total puani gorsel takilirsin..29 gorsel kac saat yer.
Baba O'rileyMüns söyle hangi şarkı bişi olmaz
Grafikler dert değil ya, tüm puanlar toplamları PC de reis, yoksa ayarlarım aradan çıksın buraya atarım da elimde bir şey yokAynen işte onu diyorum kendini zorluyor
Yoksa bekleriz yani konu beklemek değil
@Kaan Aktaş doğru mu söylüyor![]()