Yaz Sezonu GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 5. Etap | Çalma Listesi İlan Edildi

İlan

• Kullanılan toplam oy
    17
Sevgili dostlar, bu defaya mahsus sonuçlar cumartesi gününe. Elektrikler geldi henüz. Ancak sonuçları, görsel grafikleri bugün hazırlayabileceğim için cumartesiye açıklama diyelim. Anlayışınız için teşekkür ederim. 🫶

Babuş görsel efekti falan boşver bence. Sıkıştığın için demiyorum genel olarak boşver
Direk metin olarak yaz bence
NEdeni de şu
Yarışmacı metni kopyalar gelir buraya yapıştırır, ulan bu bana yapılan reva mı, nedir lan bu oylar falan, daha fazla goygoy olur
Ya da birbirlerini yalayanlar olur biliyorsun seviyoruz
Senin tercihin tabi, naçizane

Babuş görsel efekti falan boşver bence. Sıkıştığın için demiyorum genel olarak boşver
Direk metin olarak yaz bence
NEdeni de şu
Yarışmacı metni kopyalar gelir buraya yapıştırır, ulan bu bana yapılan reva mı, nedir lan bu oylar falan, daha fazla goygoy olur
Ya da birbirlerini yalayanlar olur biliyorsun seviyoruz
Senin tercihin tabi, naçizane
Hocam elimde onlarda yok ki, telefondan sunmak çok zor olur. Elektrikler yok yine, gelip gidiyor. Yoksa ayarlayacagim da yok yani telefona kaldık

Hocam elimde onlarda yok ki, telefondan sunmak çok zor olur. Elektrikler yok yine, gelip gidiyor. Yoksa ayarlayacagim da yok yani telefona kaldık
Acelesi yok, bak sen isine gucune yav.

Ama dedigi dogru, gorsel gid ugrasmanda anlamsiz , direkt copy paste ile yapistir gitsin yav. Total puani gorsel takilirsin..29 gorsel kac saat yer.

Bir Osi yi bir de ata yı bekledik :) şaka şaka bu etabı pas da geçebiliriz sıkıntı yok benim için :)

Geri
Üst Alt