Yaz Sezonu GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 5. Etap | Çalma Listesi İlan Edildi

İlan

• Kullanılan toplam oy
    17
Yok oto youtube sıralamasına bıraktım onu siz kendinizde ayarlayabiliyorsunuz yahu, en popüler en eski yeni vs. O sekme açılmıyor mu linkten ben öyle ayarladım
konuya acayip hakimsin dostum. adminler seni testte tutmamı istedi bakalım youtube playlistlerin otomatik olarak hazırlandığını biliyor mu dediler.
bende Ata bu tabi biliyordur gözünden birşey kaçmaz dedim..
onlarda olsun olsun sen bir dene dedilerr

Kırmızıyı kaldırın bu tarihi andan rol çalıyor

Breaking Despicable Me GIF by Regal

5. etap dinletimi an itibariyle bitirdim vee birşey söylim mi BAAA YILLL DIMMMM...

o kadar özlemişim ki o dönemin şarkılarını anlatmam. sabah çocuğun kursu için mutfakta poğaça yapıyordum şarkıları dinledikçe poğaçaların pofuduk pofuduk kabardıı..

elim yüzümde un olmuş şekilde en son tezgahtaki kaseden bir çileği yarısına kadar ısırıp gülümsedim. gecemi güzelleştiren tüm yarışmacılara teşekkür ederim..

5. etap dinletimi an itibariyle bitirdim vee birşey söylim mi BAAA YILLL DIMMMM...

o kadar özlemişim ki o dönemin şarkılarını anlatmam. sabah çocuğun kursu için mutfakta poğaça yapıyordum şarkıları dinledikçe poğaçaların pofuduk pofuduk kabardıı..

elim yüzümde un olmuş şekilde en son tezgahtaki kaseden bir çileği yarısına kadar ısırıp gülümsedim. gecemi güzelleştiren tüm yarışmacılara teşekkür ederim..
Sen pofuduk pofuduk poğaça yaparken arkadan iki loba 2 tokatla keşkül gibi titretme hayali

Dostlar, biraz kurcaladım ve bir şey buldum.

Direkt çalma listesini oylayabiliyorsunuz. Belki bundan sonra böyle 10 12 puan değil direkt youtube üzerinden çalma listesindeki şarkılar oylarsınız. Biraz bakayım ben o işleyişe.
yorumlara yazalım başa tuttursunlar yorumları, dur bende bi sanatçılarla konuşayım

yorumlara yazalım başa tuttursunlar yorumları, dur bende bi sanatçılarla konuşayım
Yok yaw harbiden, vote özelliği varmış. 29 oy demek bu. Herkes sevdiği parçaları oylar bu sefer 10 12 puan olarak değil herkesin oyu bir olacak. Beğendiği şarkıları oylar böylelikle diyelim x parçası 10 oy y parçası 9 almış diye sıralanır. Yeni sezonda buna da bir bakalım

Yok yaw harbiden, vote özelliği varmış. 29 oy demek bu. Herkes sevdiği parçaları oylar bu sefer 10 12 puan olarak değil herkesin oyu bir olacak. Beğendiği şarkıları oylar böylelikle diyelim x parçası 10 oy y parçası 9 almış diye sıralanır. Yeni sezonda buna da bir bakalım
Aslında şarkı sahibini açık etmeden kendimizde anket şeklinde yapabilirdik , hatta katılmayan üyeler de oylardı , ama bu seferde şike olayları tekelimizden çıkmış olur 😕

Herkesin tek oyla sadece en beğendiğini seçtiği puanlama çok sağlıklı olmaz ya.

Geri
Üst Alt