- 3 Haziran 2015
- 54.391
- 62.630
- 3.963
Hep öyle diyon sonunda bana puan vermiyon abi canin sagolsun yinede seviliyorsunKoyar geçerim. Net
Ama çok güzel bir liste olmuş. Tebrikler arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hep öyle diyon sonunda bana puan vermiyon abi canin sagolsun yinede seviliyorsunKoyar geçerim. Net
Söyle şarkını 12 yi çakmazsam adam değilimHep öyle diyon sonunda bana puan vermiyon abi canin sagolsun yinede seviliyorsun
diskalifiye olacaklardir zaten. gozden kacmis heralde.Liste dışı olduğu için bu üç şarkıya oy veremeyeceğim:
Cem Karaca'nın "Bu Son Olsun" şarkısı, 1 Ocak 1969 tarihinde "Bu Son Olsun / Felek Beni" adlı tekli (45'lik plak) ile yayınlanmıştır. Bu şarkıda kendisine Apaşlar ve Ferdy Klein Orkestrası eşlik etmiştir.
Erkin Koray'ın "Tek Başına" şarkısı, 1983 yılında yayınlanan "İllâ ki" albümünde yer almaktadır.
Bulutsuzluk Özlemi'nin "Sözlerimi Geri Alamam" şarkısı, 1989 yılında yayınlanan "Uçtu Uçtu" adlı albümlerinde yer almaktadır.
Boş yapma hiç puan vermiyorsun banaKoyar geçerim. Net
Puan tablosunda üstümdesin. HedefimdesiiiinnnnnnnnnnBoş yapma hiç puan vermiyorsun banabu sefer vereceksin amahissediyorum…
![]()
Yapı mı var diyorsun? Açık konuş
Bu araştırmayı yapmak nerden aklına geldi?Liste dışı olduğu için bu üç şarkıya oy veremeyeceğim:
Cem Karaca'nın "Bu Son Olsun" şarkısı, 1 Ocak 1969 tarihinde "Bu Son Olsun / Felek Beni" adlı tekli (45'lik plak) ile yayınlanmıştır. Bu şarkıda kendisine Apaşlar ve Ferdy Klein Orkestrası eşlik etmiştir.
Erkin Koray'ın "Tek Başına" şarkısı, 1983 yılında yayınlanan "İllâ ki" albümünde yer almaktadır.
Bulutsuzluk Özlemi'nin "Sözlerimi Geri Alamam" şarkısı, 1989 yılında yayınlanan "Uçtu Uçtu" adlı albümlerinde yer almaktadır.
Liste çok güçlü olmuş
Son anda şu şarkıdan vazgeçtim puan verirmiydiniz merak ettim, biliyonuzmu bu şarkıyı çok severim
Nejat Yavaşoğulları, Erkin Koray, Cem Karaca gibi sanatçılar daha çok 80'li yıllara damga vurdu.Bu araştırmayı yapmak nerden aklına geldi?
adamların ikisi rahmetli oldu, birisi 80 yasında. biraz suphe cekmeleri normal.Bu araştırmayı yapmak nerden aklına geldi?
yerli şarkı dolu listi dinlerken
Vay be ben olsamsam sen ol demeni beklerdimPuan tablosunda üstümdesin. Hedefimdesiiiinnnnnnnnnn![]()