Yaz Sezonu GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 6. Etap Birincisi Göktuğ Çakırlar

Liste dışı olduğu için bu üç şarkıya oy veremeyeceğim:

Cem Karaca'nın "Bu Son Olsun" şarkısı, 1 Ocak 1969 tarihinde "Bu Son Olsun / Felek Beni" adlı tekli (45'lik plak) ile yayınlanmıştır. Bu şarkıda kendisine Apaşlar ve Ferdy Klein Orkestrası eşlik etmiştir.

Erkin Koray'ın "Tek Başına" şarkısı, 1983 yılında yayınlanan "İllâ ki" albümünde yer almaktadır.

Bulutsuzluk Özlemi'nin "Sözlerimi Geri Alamam" şarkısı, 1989 yılında yayınlanan "Uçtu Uçtu" adlı albümlerinde yer almaktadır.

Cem Karaca'nın "Bu Son Olsun" şarkısı, 1 Ocak 1969 tarihinde "Bu Son Olsun / Felek Beni" adlı tekli (45'lik plak) ile yayınlanmıştır. Bu şarkıda kendisine Apaşlar ve Ferdy Klein Orkestrası eşlik etmiştir.

Erkin Koray'ın "Tek Başına" şarkısı, 1983 yılında yayınlanan "İllâ ki" albümünde yer almaktadır.

Bulutsuzluk Özlemi'nin "Sözlerimi Geri Alamam" şarkısı, 1989 yılında yayınlanan "Uçtu Uçtu" adlı albümlerinde yer almaktadır.
diskalifiye olacaklardir zaten. gozden kacmis heralde.

Yuh ya ben daha farklı şarkılar gelir diyordum… seçmediğim 5 şarkıdan yalnızca 2 tane girmiş listeye…

Bu araştırmayı yapmak nerden aklına geldi?

Liste çok güçlü olmuş
Son anda şu şarkıdan vazgeçtim puan verirmiydiniz merak ettim, biliyonuzmu bu şarkıyı çok severim

Geri
Üst Alt