Yaz Tatilini Antalya'da Geçirmeyi Düşünenler

en güzel mekanları nerelerdir top 3 de ?(gece club)

Abiler Bu kulupten falan kız kaldırmak kolay olur mu ya ? ramazan ramazan yanlıs konularda malum 3 agustos gidiyorum

Para varsa her şey kolay kanki, mekanda vur biraz içkiye. Gerisi kolay

kaldırdınmı sen hiç :D 18 yaşımdayım daha kulube gitmişliğim yok , içki nedir bilmem bakalım yeni tecrübeler edincez :D

yanımdakilerin izinden gitsem yeter gerçi kanka :D

bu arada max 950 falan götürürüm 550 oda , 130 yol , 50 tekne turu , 100 burda alışveriş :D

geriye 100 falan kalıyor işte

Turist kaldırmak için Bodrum daha ideal bir tatil yöresi tecrübeyle sabit olarak yorum yapmam gerekirse. Gerçi hangi ırktan hoşlandığınıza da bağlı.

Bodrum'da 3-4 tane yer önerebilirim.

Ha şu var bir de, yurt dışı bu iş için çok daha rahat. Bu Bodrum, Antalya tarzı yerlerde yurdum apaçileri turistleri son zamanlarda iyice bıktırmış durumda. Normal insanlarda bile anormallik arayanlar var. Malta, Ukrayna, Yunanistan gibi ülkelerde yarısı kadar efor sarfederek amaca ulaşabilirsiniz.

kaldırdınmı sen hiç :D 18 yaşımdayım daha kulube gitmişliğim yok , içki nedir bilmem bakalım yeni tecrübeler edincez :D

bu arada max 950 falan götürürüm 550 oda , 130 yol , 50 tekne turu , 100 burda alışveriş :D

İçki nedir bilmem diyorsan seni kaldırırlar valla dikkatli ol.

Turist kaldırmak için Bodrum daha ideal bir tatil yöresi tecrübeyle sabit olarak yorum yapmam gerekirse. Gerçi hangi ırktan hoşlandığınıza da bağlı.

Bodrum'da 3-4 tane yer önerebilirim.

Ha şu var bir de, yurt dışı bu iş için çok daha rahat. Bu Bodrum, Antalya tarzı yerlerde yurdum apaçileri turistleri son zamanlarda iyice bıktırmış durumda. Normal insanlarda bile anormallik arayanlar var. Malta, Ukrayna, Yunanistan gibi ülkelerde yarısı kadar efor sarfederek amaca ulaşabilirsiniz.

geçen yıl bodrumdaydımda ailemle gittim bi işe yaramadı :D Bodrum iyi yerdi abi :D

hangi anlamda ? :D

yanımda 3 arkadaşla gidiyorum hepsi müptezel , fiyatlarını ezbere bilirler boş gitmiyoruzda kendimiz boşuz :D

Arkadaşlarını apaçilerden seçme, normal adam gibi gidin, bir de 3'ten fazla olmayın. 2 çok iyi, 3 üst sınır.

3 boş erkeğin her zaman için amacı bellidir yani.

mok var gelin 50 derecede yanın tatilmi cehennemmi siz karar verirsiniz sonra:)))

Ben ilk defa geçen yaz çeşmede kaldırdım, bu yazda agustosta gidicem hayırlısı :D Yeter yeter sen ögrenci adamsın fazla harcama, yanındakilere uy kızlara rahat davran. Oradaki kızların amacı belli zaten

He erkeklerin olduğu kadar kızların da amacı belli tabi arkadaş doğru noktaya temas etmiş. Ama önemli olan boktan bir adam olduğun imajını vermemek.

Geri
Üst Alt