Yaz Tatilini Antalya'da Geçirmeyi Düşünenler

orda yine deniz var kardeş , gel ankaraya Ne var çözemedim doğa bakımından

canı cehenneme denizin yoğun çalışmadan ötürü turizm felan millete hizmet ediyoruz koskoca yaz toplasan 3 kere anca giderim denize oda gözlükleri alıp gidiyorum kayalıklara dalıyorum belgesel gibi oluyor :D

Bu sene Lara´dayiz. Miracle Resort da 3 kisilik reservasyonumuzu da yaptik.... ohhh mis.

Oralari bilen biri bana bi yazsin, kari kiz ortami nasil ve Aksamlari 300 500 imkanlari var mi diye :D

Bu sene Lara´dayiz. Miracle Resort da 3 kisilik reservasyonumuzu da yaptik.... ohhh mis.

Oralari bilen biri bana bi yazsin, kari kiz ortami nasil ve Aksamlari 300 500 imkanlari var mi diye :D

Genç rus kızları 4 yıldız tercih eder.

Larada azgın çocuklu anne bulursun anca.

İstisnalar kaideyi bozmaz.

BlueTapa

Antalyalılar sıcak diye sevmez, millet oraya gider tatile. :D

lara lüks bölge ortam akar yerli yabancı ama gelip hadi odaya gidelim diyende olmaz tipin düzgünse biraz mecazi anlamda p*çsen çıkarırsın rahat akar gider ortamlar

lara lüks bölge ortam akar yerli yabancı ama gelip hadi odaya gidelim diyende olmaz tipin düzgünse biraz mecazi anlamda p*çsen çıkarırsın rahat akar gider ortamlar

O kari kiz olaydi zaaten ciddi degildi, 2 senelik iliskim var, risk edemem, etmem de.

Lüks bölge oldugunu bende duydum, hatte resimlerden de belli oluyor. Hayirlisi. Bosuna calisip para biriktirmedik.

Denizi güzel resimler fake degilse. Otel de baya heybetli duruyor, bakacagiz artik.

Hmm diyorsun. Gerci rus kizlarini bizim elemanyada´da bulursun.

Cocuklar mi azgin, yoksa analar mi azgin, orayi tam cözemedim, kardes :D

Gidince çözersin.

Ben hanımla balayına gittim resmen lobi senin havuz benim azgın rus orta yaşlı bayanlardan kaçıyordum.

Hanımın yanında birisi dudağıma yapıştı baya baya olay olmuştu.

Gideceksen sideye hatta alanyaya 4 yıldızlı yerlere git.

Rusçan varmı yoksa muhakkak naber nasılsın fln öğren.

Ruslar ingilizce bile bilmezler.

BlueTapa

ruscam var mi. yok saniyorum. ne selamlasmayi biliyorum ne de küfür etmeyi.

el kol hareket ile anlasiriz artik

Oğulcan fotolarını at, yüzüklerin efendisi cücüyle legolas hesabı yapalım.

ŞİMDİ SEN DÜŞÜN :D

tapa

Geri
Üst Alt