Yaz Tatilini Antalya'da Geçirmeyi Düşünenler

Antalyaya gelmeyi düşünenler mutlaka olimpus kaş vs öyle cennetler çok gidin görün zor değil merkezden maksimum 45 bilemedin 1 saate varırsınız kiralayın bir araba harika yerler kışın gelen olursa yardımcı olurum üniversiteden dolayı merkezdeyim yazları sideye geri dönüyorum oda merkeze 1 saat doğup büyüdüğüm yer manavgat işte antalyanın bir ilçesi çoğu akrabada buralarda anne babada manavgatta işyeri sidede yazları sideyede beklerim sidede fena değil gündüz tura felanda gidersiniz kanyonlara barajın oralara felan

Gençler, dostlar perşembe günü antalyaya geçicem. Kemer'den bana acil bi otel önerebilir misiniz? Ya da gidilebilecek daha güzel yerler var mı? 1800 lira bütçe..Ama tabii daha az olsa ne ala.. Yardımcı olabilecek varsa sevirinirm. Son anda çıkan bi durum olduğu için birşey ayarlayamadım sadece uçak bileti var elimde :(

Gençler, dostlar perşembe günü antalyaya geçicem. Kemer'den bana acil bi otel önerebilir misiniz? Ya da gidilebilecek daha güzel yerler var mı? 1800 lira bütçe..Ama tabii daha az olsa ne ala.. Yardımcı olabilecek varsa sevirinirm. Son anda çıkan bi durum olduğu için birşey ayarlayamadım sadece uçak bileti var elimde :(

Tripadvisor'a bakmayi denedin mi? ben Antalya tatilimi oyle ayarlamistim. Sizin icin en iyi tercih temiz bir pansiyon, apart olur. Yoksa isiniz zor.

Ets veya Anı tur u ara derim Belek desen Gloria Golf süperdi

Larrissa akman oteli biliyor musunuz? Fena durmuyor gibi sanki

Siz Antalya,Alanya biz askere.Hayırlı işler bol güneşler:))

Bu arada Alanya da güzel apart oteller var.2007'de 5 gün kalmıştım güzeldi.

Geri
Üst Alt