Yazıklar Olsun

Kenan Büyük

Sarı Üye
Dün oynanan Kasimpasa macinda Stad'da "Imparator Fatih Terim" diye bagiranlara en hafif tabirle YAZIKLAR OLSUN demek istiyorum...

Cicaldau'ya zibilyon bonservis verdiren...
Morutanin pesinden haftalarca kosturtan...
Berkana Taylana güvenip 6 No aldirmayan...
Transfer yapmis olmak icin transfer (Assuncao) yaptiran...
Takimi cöplerle dolduran...
Cöpleri burada sayamayacak duruma getiren...
Yillardir Musleranin arkasinda iyi bi yedek Kaleci oturtamayan...
Her gelen oyuncunun form grafigi yüksekse düsüren
Düsükse daha da düsüren...

Fatih Terim degil de ben miydim?

dipnot: Allahin en sansli kullarindan birisin Fatih Terim. Kovularak bi nevi "yirttin". Yoksa belki bu sezon yine tarihe gececektin bu sefer tersten. Simdi korkuyorum en kötü senaryoda, senin küme düsme olayinda hic bi sekilde nasibini almamak durumundan.

Seni, Baskanini ve sana gram ses cikarmayan etrafindakilerini forum kurallarindan ötürü sadece ve sadece ALLAH'a havale ediyorum.

Saygilar

İnsanı sıkıyorsunuz artık.

Terim gitti ve takım bitti diyen yok. Bu takım ne Avrupa'da olduğu kadar iyi ne de ligde olduğu kadar kötü.

Her maçı hakeme rağmen oynayıp odağını kaybetti, takımı kuran hocasını kaybetti ,taraftar desteğini kaybetti. Yakında başkanı da gidecek zaten.

Sen şu takımda futbolcu olsan nasıl bir psikolojide olurdun.

Çalıştığınız şirkette en ufak problem olduğunda ayrılma planı yapan, işini savsaklayan millet gelmiş burada disiplinden bahsetmesin bana. Hepimiz aynı haltız.

Ayrıcı evet Terim gitti diye takımı 2. sınıf teknik direktör yardımcısına emanet edersen sonucu da böyle olur.

Bunun yanında, bu yönetim gerçekten yönetemiyor, Fenerbahçe ile dost oldukları gün sonun bu olacağı belliydi. Galatasaray başkanı Fenerbahçe başkanının kankası OLAMAZZZ. O yüzden gidecekler zaten en geç Mayıs'ta.

Son olarak, hayatınızda gri tonlar da olsun, hep siyah beyaz değil.

Takımı komple cop gozuyle gormek dogru degıl bu takıma 3 4 tane kalıte lazım bu oyuncuların da performansı artar burda yonetımın de hatası var Gedsonu ve Onyekuruyu ne yapıp edıp alacaktı.Oyuncuları kıralıyorsun gerı cagırma maddesı koymuyorsun.

Geri
Üst Alt