Yedlin'e Yapılan Faulden Sonra VAR Skandalı Yaşandı

Faul deil diyenlere yuuuuuhhh diyorum, aynisi donk yapti var hemen uyardi ve atti. Orda donk topa bakiyor oda futbol tahlizligi ozaman. Ama bu trtdeki satilmislar onu yorumladimi acaba?

Faul değil diyenler neye göre faul değil diyor..bir izah etsinler..topla oynadığı için mi ? Topla oynayınca o bileği esnetecek şekilde basmak normal mi oluyor..alooo adam hiç ayağını kaçırmıyor yahu öyle bileğe basmanin hiç bir açıklaması olamaz..adama topla oynadıktan sonra bileğe basiyor hem de bileği esneterek tüm gücüyle hiç sakinmadan ama faul yok kirmizi yok oyle mi..Beşiktaş maçında diagne de topla oynamıştı ama ayağını sakinmadi kafaya darbeden kirmizi yedi
.bırakın şu objektiflik ayağını.. hocaya sallayalım takıma sallayalım.. ama biz kötüyüz diye hakemi niye konuşalım modu sıktı artık..hakem hatası değil bunlar..bildiğin bilinçli kasıtlı ve planlı yapılıyor..bu sene kaç oldu yeter artık..bugun fatih hoca gitsin diyoruz..yepyeni bir sistem yeni bir hoca diyoruz da böyle organize olmuş ,pislik içindeki hakkaniyetin olmadığı,tff sinden kurullarına,kurallarından hakemlerine kadar rezil bir futbol ikliminde hangi hoca düzgün çalışabilir..

Bu pozisyon faul değil

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kırmızı değil beyler pozisyon normal de tabi bize olsa var çağırır atardı. Bu şekilde ifade ederseniz daha doğru olur.
Ya arkadaş nasıl faul değil bu pozisyon faul olması için topun bizde mı olması gerekiyor. Bu pozisyon faul değilse bile kırmızı karttır adamın bileğine tüm gücüyle basılıyor ister bilerek olsun ister bilmeyerek olsun. Donkun pozisyonun da nasıl kırmızı cıktı mesela hatta donk tam ayağını bile basmıyor sadece taban çarpıyor bir güç uygulamıyor

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bundan sonra tüm futbolcularımıza topa vurduktan sonra rakibin ayağını bilekten kırma öğütlendirilmeli. bu karar kadar skandalı takımdan kimsenin itiraza bile gitmemesi, başta da kenarda antrenör diye koyulan heriflerden. siniklik, sipsilik yönetimden sahaya kadar inmiş. terim'in bu sipsilerin arasından sıyrılıp sergen'le aynı itirazları yapmasına karşın sezon içinde 10 maç kaçırmamasına şaşırmamak lazım. beşiktaş'ın kasap oyunu nasıl zorla kendini kabul ettirmişse çirkefliği de kulübün standartı haline gelmiş. bizde aradan biri sıyrıldığı anda kafasına vurup indiriyorlar. hocayı haklı olarak taşlayıp oyuncuları boklarken bu gerçekleri de göz ardı etmememiz galatasaray'ın bugünü ve geleceği adına faydalı olur.
Ben de anlamadım itiraz edilmiş de kimse ağzını açmadı. Herkes yedlini kaldırıp devam etme çabasındaydı.

Bu faul değilse nedir yav..
EypJ6fmWEAAVO-s

lens aynı bölgede aynı faulu donk'a da yapmaya çalıştı donk ucuz yırttı

pozisyon gereği diyenlere duyrulur

Ben de anlamadım itiraz edilmiş de kimse ağzını açmadı. Herkes yedlini kaldırıp devam etme çabasındaydı.

yumoş takımız, bu ülke sporunda yumoş olursan kafana vurup ekmeğini alırlar. zaten kafasına vurup ekmeğini alamayacağın tek adamı da yıldırarak alakasız takımı şampiyonluğa koşturuyorlar.

Bu pozisyonun birebir aynisi bugün M.City-Leeds maçinda oldu, Herif topa vurmasina ragmen tabani dizine geldi diye VAR çagirdi ve Kirmizi Karti çikartti, ben Palabıyık dan ziyade, Suat Arslanboğa denen pe...enk VAR hakemine kizdim..

değil, aynı olmasına da gerek yok. bugünkü kırmızı galatasaray aleyhine olsa vardan çağrılıp penaltıda geri dönmezdi. bu akşamki şerefsiz avrupa'da maç yönetse de farklı olmazdı. ilkine kırmızıya gider, ikincisine kural uyuyoruz, gri pozisyonu izlemiyoruz diye avrupa'da süre çalamayacağı için bakmaya gitmezdi. ligde ayağa basma ve hava topunda el kol kullanmaya istikrarlı şekilde faul ve kart verilen tek kulübüz yav. 2 hafta önce bjk-fb maçında sadece ilk yarım saatte beşiktaşlılar 2 pozisyonda böyle el kullandı, pelkas 2'si ayağa basmalı 5 faul yaptı hiçbiri kartla sonlanmadı. hani insanlardan şunu gündeme getirecek bir galatasaraylılık bekliyorum ama çoğunun terim nefreti galatasaray sevgisinin önüne geçmiş. inşallah yarın başka antrenör gelince de yine baştakine yüklenip böyle fahiş emek hırsızlığına gözümüzü kapatmayız.

Ya arkadaş ya ben malım, ya da bu pozisyona şanssızlık diyenler. Tamam Lens orta açmak için topa vuruyor, ama biz de top oynadık, ayak o şekilde ileri gitmez. Gitse bile art niyetli değilseniz bacaginizı kırıp şiddeti düşürürsünüz. Burda Lens bildigin topu kestikten sonra ayağını ileri dogru sallayarak Yedlin'in bilegine basıyor, ve hareketi devam ettiriyor. Yedlin'in ayağının kırılmaması çok büyük şans!

O zaman herkes bir birinin ayağını kırsın, futbol kariyerini tehlikeye atsın, sonrada eeee şanssızlık desin. Yok öyle dünya.

Topa çıkarken kasıtlı/kasıtsız dirseği rakibine gelen adama nasıl sarı/kırmızı kart çıkıyorsa, aynı şekilde 'rakibinin sağlığını tehlikeye atmak' mantığından hareketle en az sarı kart gerekirdi bu harekete. Herif orada kart görmeyince üç kez daha çok sert hareket yaptı rakiplerine...

Takımda isyan eden hakemin üstüne yürüyen bağıran çağıran topçu yok hepsi pısırık durum böyle olunca hakemler her hafta bizi yer...

Takımda isyan eden hakemin üstüne yürüyen bağıran çağıran topçu yok hepsi pısırık durum böyle olunca hakemler her hafta bizi yer...

Diğer maçlar için geçerli olabilir ama dünkü şeref yoksunu it sarı kartları bolca dağıtırdı. Etebo’nun faul olmayan pozisyonuna Akbaba el hareketi yaptığında hemen kartı verdi zaten orman çocuğu.
Ama ona değil onun hakkında yıllardır hep böyle düdük çalmasına rağmen açıklama yapmayan yönetime küfür ettim dün.
Rahmetli Canaydın bile Ali Aydın’a düdük astırdı.

Geri
Üst Alt