- 26 Kasım 2012
- 179.091
- 241.081
- 5.688
Mahir aksoy
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fişlenmiştir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mahir aksoy
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu pozisyon faul değil
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya arkadaş nasıl faul değil bu pozisyon faul olması için topun bizde mı olması gerekiyor. Bu pozisyon faul değilse bile kırmızı karttır adamın bileğine tüm gücüyle basılıyor ister bilerek olsun ister bilmeyerek olsun. Donkun pozisyonun da nasıl kırmızı cıktı mesela hatta donk tam ayağını bile basmıyor sadece taban çarpıyor bir güç uygulamıyorKırmızı değil beyler pozisyon normal de tabi bize olsa var çağırır atardı. Bu şekilde ifade ederseniz daha doğru olur.
Biz olunca devam biz yapsak hemen kırmızı kart...
Bizim yerimize kuşlardan biri olsaydı bugün VAR sadece Lens’e kırmızı verilmeli diye çağırırdı orta hakemi.
Ben de anlamadım itiraz edilmiş de kimse ağzını açmadı. Herkes yedlini kaldırıp devam etme çabasındaydı.bundan sonra tüm futbolcularımıza topa vurduktan sonra rakibin ayağını bilekten kırma öğütlendirilmeli. bu karar kadar skandalı takımdan kimsenin itiraza bile gitmemesi, başta da kenarda antrenör diye koyulan heriflerden. siniklik, sipsilik yönetimden sahaya kadar inmiş. terim'in bu sipsilerin arasından sıyrılıp sergen'le aynı itirazları yapmasına karşın sezon içinde 10 maç kaçırmamasına şaşırmamak lazım. beşiktaş'ın kasap oyunu nasıl zorla kendini kabul ettirmişse çirkefliği de kulübün standartı haline gelmiş. bizde aradan biri sıyrıldığı anda kafasına vurup indiriyorlar. hocayı haklı olarak taşlayıp oyuncuları boklarken bu gerçekleri de göz ardı etmememiz galatasaray'ın bugünü ve geleceği adına faydalı olur.
Ben de anlamadım itiraz edilmiş de kimse ağzını açmadı. Herkes yedlini kaldırıp devam etme çabasındaydı.
Birebir aynisi mi?
Takımda isyan eden hakemin üstüne yürüyen bağıran çağıran topçu yok hepsi pısırık durum böyle olunca hakemler her hafta bizi yer...
Şu pozisyonu bizimkilerden biri yapsa elinde kırmızı kartla geliyordu