Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.564
- 6.646
- 718
Yönetim güçlü olmayınca ve en önemlisi taraftar oyuna güvenmediği takdirde bu tarz hakemler daha rahat hareket edecek çünkü camia olarak bütünlüğü sağlamış durumda değiliz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haa???tffnin ajanlarını not edelim![]()
karışır niye karışamasınvar skandalı yaşanmadı, orta hakem skandalı yaşandı. çünkü adam faul bile vermedi. faul vermediği için var karışamaz zaten
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
+yedlin' e yapılan kırmızı kart değilse donk' un pozisyonu da kırmızı değil. aynı maç aynı hakemler birinde kırmızı kart gösteriyor diğerini es geçiyor. hakem konuşmayı sevmem ama dün maçta alenen galatasaray doğrandı. maç berabere gelince maçı çevirme ihtimali ortaya çıkınca anında eksik bırakıldık. işin teknik sıkıntısı da şu, kazanmamız gereken maçta kerem dışında ceza sahasına giremedik bir şekilde penaltı almayı becerecek pozisyon bile bulamıyoruz.
Almanlarin Sky in bir Collinanin varisleri diye program var. Onlara twitterden sordum ve onlar Donkun pozisyonuna arkadan asil tendona tekme salliyor diye net kirmizi, ama Lensin pozisyonu normal foul diyorlar. Lensin kasitli hareketi yok diye ve oyuncu topa vurduktan sonra ayagini yere basmak icin yeri yoktu ve Yedlin ayagini tam oraya basacagini Lens bekleyemezmis diyorlar. Adamlarin objektif olmamak icin hic nedeni yok.
Bence daha büyük hakem hatesi Roconun Donkun ilk karti gördü pozisyona benzer pozisyonda kart yememesi. Bir de Mohamede hava topunda dirsegini kullanan da o degilmiydi? 58. dakikada o zaman rahat sari kirmiziyi görürdü ve macin kaderi degisebilirdi.
ben 1 hakem otoritesi olarak net penaltı diyorum ahbabsPenaltıyıda sor rtaş
Almanya’da bu konulara açıklık getirebilecek tek kişi @Murat Saylak beydir.Almanlarin Sky in bir Collinanin varisleri diye program var. Onlara twitterden sordum ve onlar Donkun pozisyonuna arkadan asil tendona tekme salliyor diye net kirmizi, ama Lensin pozisyonu normal foul diyorlar. Lensin kasitli hareketi yok diye ve oyuncu topa vurduktan sonra ayagini yere basmak icin yeri yoktu ve Yedlin ayagini tam oraya basacagini Lens bekleyemezmis diyorlar. Adamlarin objektif olmamak icin hic nedeni yok.
Bence daha büyük hakem hatesi Roconun Donkun ilk karti gördü pozisyona benzer pozisyonda kart yememesi. Bir de Mohamede hava topunda dirsegini kullanan da o degilmiydi? 58. dakikada o zaman rahat sari kirmiziyi görürdü ve macin kaderi degisebilirdi.