Yedlin'e Yapılan Faulden Sonra VAR Skandalı Yaşandı

Yönetim güçlü olmayınca ve en önemlisi taraftar oyuna güvenmediği takdirde bu tarz hakemler daha rahat hareket edecek çünkü camia olarak bütünlüğü sağlamış durumda değiliz.

Simdi ozetleyecek olursak:
Kirmizi diyenler layk
Kirmizi yok diyenler wow atsin.

Sayimizi bilelim. GSCnin tavrini ortaya koyalim

Bariz bir şekilde uğraşıyorlar ama elden bir şey gelmiyor.

Gelse bile bu yönetim sadece bekliyor şuan.

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu sene çok bariz hatta geçen seneden beri Galatasaray ile oynanıyor Galatasaray ve Fatih hocanın direncini kırmak için gözümüze soka soka yapılıyor artık . Tamam güzel oynamıyor olabiliriz ama şu maçta rakip 10 kişi kalsa futbol oyun değişebilir . Bu hareketi yapmayı geçtim yapmadığımız maçlarda kırmızıları gördük ya nedir bu Falcao Mohammed önceki maçlarda gördüğü kızmızılar bizim maçta verilmeyen kırmızı kartlar . Yani öyle bir taraftar varki bizdede bakıyorum sosyal medyada herkes futbolu eleştiriyor tamam futbol kötü ama be kardeşim bu kartlara fbjk verilmese bugün basın toplantısı yaparlardı hakemi görevinden aldırırlardı bizde sene başından beri bir kere konuşan ondada medyada dalgaya çevirilen Albayrakın bir macı sonu konusması var yeter gerçekten tff medya var odası diğer kulupler birleşmiş ve çok açıktır ki şampiyonluklar bu fenere verilir arkadaşlar Nihat özdemiri oraya bilerek oturtmadılar maalesef

Tedavi konusunda müthişiz adam dün akşam hastaneye gitti kırıkmı var öldüu kaldı mı bilen yok fenerde aynı gün mr çekiliyor ,paranın gözü kör olsun

Sahada oyuncular, kenarda teknik ekip, dışarda yönetim sus pus olursa daha çok döverler bizi. Fatih Terim arada bir hop diyor ona da basıyorlar cezayı. Haksızken arsız gibi çıkıp konuşun istemiyorum. Haklıyken hakkınızı savunun ama artık. Şampiyonluğa oynayıp da bu kadar pasif kalınan bir dönem hatırlamıyorum.

Bi tane sahada isyan eden hakeme tepki gösteren lider karekterli bi oyuncu varmı yok hic birinin şeyinde degil hakemlerde istedigini yapıyo bize

yedlin' e yapılan kırmızı kart değilse donk' un pozisyonu da kırmızı değil. aynı maç aynı hakemler birinde kırmızı kart gösteriyor diğerini es geçiyor. hakem konuşmayı sevmem ama dün maçta alenen galatasaray doğrandı. maç berabere gelince maçı çevirme ihtimali ortaya çıkınca anında eksik bırakıldık. işin teknik sıkıntısı da şu, kazanmamız gereken maçta kerem dışında ceza sahasına giremedik bir şekilde penaltı almayı becerecek pozisyon bile bulamıyoruz.

Diagne besiktas pozisyonda diagne ayagini kaldirdikdan sonra adam geldi Diagnenin ayagina kafasini soktu kirmizi kart verildi , burda Lens bile bile 5 saniye boyunca adamin kaval kemigine basiyor ve devam kaydiriyor. Ne kartlar cikartildi bu ligde bu macta da herzamanki oldugu gibi art niyet oldugu besbelli kimse zirlamasin Yedline yapilan pozisyon yuzde yuz kirmizi kart.

Bize gösterilen kırmızı kartlar ne fbye ne bjkye gösterilir dünkü maçta bizim yerimize ikisi olsa lensin kırmızısı da gösterilirdi penaltı iptal de edilmezdi sezon başından beri doğradılar böyle masaya yumruğu vuramayan yönetim kararlara isyan etmeyen futbolcular ve oyun mu oynuyoruz takım suçlu hoca suçlu ne hakemi yaa diyen taraftar oldukça daha çok doğrarlar

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yedlin' e yapılan kırmızı kart değilse donk' un pozisyonu da kırmızı değil. aynı maç aynı hakemler birinde kırmızı kart gösteriyor diğerini es geçiyor. hakem konuşmayı sevmem ama dün maçta alenen galatasaray doğrandı. maç berabere gelince maçı çevirme ihtimali ortaya çıkınca anında eksik bırakıldık. işin teknik sıkıntısı da şu, kazanmamız gereken maçta kerem dışında ceza sahasına giremedik bir şekilde penaltı almayı becerecek pozisyon bile bulamıyoruz.
+
Veya yan / duran topları kötü kullanıyoruz. Rakiplerimiz tonla gol bulup puanlar aldılar böylesi maçlarda.

Son düzenleme:
Almanlarin Sky in bir Collinanin varisleri diye program var. Onlara twitterden sordum ve onlar Donkun pozisyonuna arkadan asil tendona tekme salliyor diye net kirmizi, ama Lensin pozisyonu normal foul diyorlar. Lensin kasitli hareketi yok diye ve oyuncu topa vurduktan sonra ayagini yere basmak icin yeri yoktu ve Yedlin ayagini tam oraya basacagini Lens bekleyemezmis diyorlar. Adamlarin objektif olmamak icin hic nedeni yok.

Bence daha büyük hakem hatesi Roconun Donkun ilk karti gördü pozisyona benzer pozisyonda kart yememesi. Bir de Mohamede hava topunda dirsegini kullanan da o degilmiydi? 58. dakikada o zaman rahat sari kirmiziyi görürdü ve macin kaderi degisebilirdi.

Almanlarin Sky in bir Collinanin varisleri diye program var. Onlara twitterden sordum ve onlar Donkun pozisyonuna arkadan asil tendona tekme salliyor diye net kirmizi, ama Lensin pozisyonu normal foul diyorlar. Lensin kasitli hareketi yok diye ve oyuncu topa vurduktan sonra ayagini yere basmak icin yeri yoktu ve Yedlin ayagini tam oraya basacagini Lens bekleyemezmis diyorlar. Adamlarin objektif olmamak icin hic nedeni yok.

Bence daha büyük hakem hatesi Roconun Donkun ilk karti gördü pozisyona benzer pozisyonda kart yememesi. Bir de Mohamede hava topunda dirsegini kullanan da o degilmiydi? 58. dakikada o zaman rahat sari kirmiziyi görürdü ve macin kaderi degisebilirdi.

Penaltıyıda sor rtaş

Almanya’da bu konulara açıklık getirebilecek tek kişi @Murat Saylak beydir.

Geri
Üst Alt