Deniz Akın
Aslan Üye
- 17 Şubat 2021
- 8.677
- 6.436
- 633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Penaltıyıda sor rtaş
Yav emre kilinca gösterilen komik kırmızı kart hala aklimdaŞu pozisyonu bizimkilerden biri yapsa elinde kırmızı kartla geliyordu
Bunun uzun versiyonu var mi? Bunu yolladim, cevap olarak tek bu acidan bakarak karar veremem yazdilar cevap olarak.
Ndao golü atinca televizyonu kapattigim icin daha iyi bir görüntü olup olmadigini bilmiyorum maalesef@Murat Saylak murh bilebilir bunu
Almanya’da bu konulara açıklık getirebilecek tek kişi @Murat Saylak beydir.
Taylan basip cekiyor, sakatlamaya yönelik degilBu pozisyonu Taylan’ın Kayseri maçındaki pozisyonu ile kıyaslayabiliriz. Bana göre bire bir aynı pozisyonlar. Topa vurduktan sonra istemeden de olsa pozisyon gereği bileğe darbe. İkisi de aynı.
Dürüst olalım arkadaşlar ordaki karar ne ise bu da aynısı olmalıydı. Bana göre ikisi de kırmızı değil. Fakat buna faul bile çalmadı otopsi çocuğu...
Luyindama ise tertemiz penaltı falan yok.
Nerede hanigalatasaray yönetiminden sert bir açıklama gelmiş
Bunun uzun versiyonu var mi? Bunu yolladim, cevap olarak tek bu acidan bakarak karar veremem yazdilar cevap olarak.
Nerede hani
orta yapayim derken ts macinda gol atmis idi TIRTOVECbu balkovec isimli şerefsize baya bilendim. kısa sürede bacağını eline almasını dilerim.
orta yapayim derken ts macinda gol atmis idi TIRTOVEC
simdiye kadar hic atilmamis ligde
ilk maçta marcao'yu attıran da bu gwt değil miydi.
Çok güzel yorum.Bu saatten sonra şampiyonluk iddiamız da kalmadı neden böyle bir şey yapmaktan çekiniyoruz anlamıyorum.Akşam Yedlin'in neredeyse ayağının kırılacağı pozisyondan sonra oyun hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorsa; usulsüzce penaltımız iptal ediliyorsa o maçı oynamanın bir anlamı yok.Çekeceksin takımı sahadan ortalığı ayağa kaldıracaksın. Başka türlü bu organize kötülük ile baş edemiyoruz.Dun dusundum.
Eger Baskan olsam ve delilik yapmaya calissam ilk bariz hakem hatasinda takimi sahadan cekerim.
Once dunyada ve Turkiye'de gundem yaratirim. Sonra hakemin gorevini birakmasini talep ederim.
Gorevi birakmazsa ikinci macta baslama vurusundan sonra sahada 2 dakika topa dokunmam.
Yine olmazsa 3. asamada futbolcularimiz ilk 5 dakika tum toplari sert vurusla taça atarim ama her topu saniye gecirmeden taça atarim
Tabi bunlari yaparken FIFA'ya delillerle giderim.