Yekta Kurtuluş Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yekta Kurtuluş Galatasaray'da

arkadaslar youtube'dan izleyip fikir yürütenlere laf atiyorlar

ayni arkadaslar "baris'in öyle bir videosunu koyarim r10 zannedersin" diyorlar...

ve stancu'nun videolarina baktigimda kocaman bir "0" görüyorum...demekki bu stancu gercekten vasat...demedi demeyin bu transferler hagi nin de vizyonunu su yüzüne cikardi...sezon sonu yolcu

la bu pınar argun ne diyor ya transfer kapandı diyor ya allahım yarrabim ya yahu bi ortasaha alın be adamlar be ulan dilimizde tüy bitti ya

Antu'dan ibretlik yorum:

petre bratu tamas fluerqin´i geleceğin yıldızı diye aldırdı bu adam (Hagi'yi kastediyor). Hepsi gökyüzünde zamanını doldurmuş yıldız misali kaydılar ...

Şimdi de bumu gelmiş

tek cümle.

Rıdvan: Stoch Fbnin yaptıgı gelmis gecmis en iyi transferdir

Dogru transfer kapandı .. 2 hafta önce Adnan Polat 3 transfer yapacagız : Zapata , Yekta , Stancu.

Culio´dan ders alin bi ya. Taniyormus gibi olumsuz yorumlar yapmayin. Hagi istiyorsa alinir kardesim. Onu bunu bilmem. Bunun disinda istatistikleri de saglam. Oynasin sonra konusun.

Sezer mutlaka alinmali. Bastirin lan hainler. 1 kere adam gibi bisey yapin bu kulüp icin. 1 kere lan.

Aynı fikirdeyim. Sezer'ide alsınlar başka ihsan istemez. Zaten onlarda herşeyin farkında. Baktılar koltukları sallanıyor, nasılda transfer yapıyorlar. İşlerine geldiği gibi davranıyorlar işte. Sezer'ide alın sonra bırakıp gidin, gölge etmeyin artık...

youtube dan videoları izleyip stancu yu begenmeyen arkadaşlar youtube videolarından gördügünüz kadarıyla önerebilceginiz oyuncular varmı?

youtube dan olsa bu iş herkes scout ekiplerini kapatır arkadaşlar koyar youtube nin başına 5 adam sabahtan akşama kadar video izletir kafanız mı güzel anlamıyorum ki

Ya üstad imkanım yoktu merak etmedım bu adamın maçlarını izlemedim burya kadar tmm.Youtube a baktım inceleyip kişi hakkında az cok fikir sahibi olabileceğim tek adres o buraya kadar da tmm.Youtube da hazırlanan videolarda az cok yardım cı olur oyuncu hakkında fikir verir, düşünürsün top ayağına yakısıo tekniği var yaratıcı nerde durması gerektiğini biliyo falan diye yorumlar yapabilirsin.Bu adamda gördüğüm şu ki herseyı hazırlıcan önüne koyucan oda atarsa. gollerinin hepsi hemen hemen boş kaleye:) yaratıcılık sıfır topu 3 sn den fazla ayağında gormedım topu nasıl suruyo onu bıle bılmıyorum.En son diyeceğim şu ki inşallah adı gibi bogdan çıkmaz ve inşallah yanılan ben olurum.

hayirli olsun cok sevindim bu transfere verilen para da umrumda degil böyle kaliteli yerli oyuncular alalim biktik sarp baris gibilerinden

Dogru transfer kapandı .. 2 hafta önce Adnan Polat 3 transfer yapacagız : Zapata , Yekta , Stancu.

kapanmadi, dunyanin obur tarafindan bir oyuncu gelecek dedi Baskan, 3 yabanci dedi, Zapata Stancu eder 2..

arkadaslar youtube'dan izleyip fikir yürütenlere laf atiyorlar

ayni arkadaslar "baris'in öyle bir videosunu koyarim r10 zannedersin" diyorlar...

ve stancu'nun videolarina baktigimda kocaman bir "0" görüyorum...demekki bu stancu gercekten vasat...demedi demeyin bu transferler hagi nin de vizyonunu su yüzüne cikardi...sezon sonu yolcu

bende videodan gördüğüm aynı fenerin beleşci semih onu alaydık bari gençliği yeterdi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt