Serkan Güney
Aslan Üye
- 5 Haziran 2010
- 7.824
- 1
- 1.173
Cevap: Yekta Kurtuluş Galatasaray'da
Dostum bişey demiyorum sadece elini vicdanına koy ve söyle sence sağlıklı mı video dan yorum yapmak bildigim kadarıyla ribery geldiginde youtube da videosu yoktu ve anelka nın bonusu diye dalga geçiyorlardı ben Hagi nin istedigi oyuncuların kabiliyetleri ve en önemlisi karakterlerinin iyi olduguna eminim Hagi nin nasıl bi adam oldugunu biliyoruz ne kadar zor begendigini Hagi istemişse vardır bişey diyorum bekleyelim ve görelim
Ya üstad imkanım yoktu merak etmedım bu adamın maçlarını izlemedim burya kadar tmm.Youtube a baktım inceleyip kişi hakkında az cok fikir sahibi olabileceğim tek adres o buraya kadar da tmm.Youtube da hazırlanan videolarda az cok yardım cı olur oyuncu hakkında fikir verir, düşünürsün top ayağına yakısıo tekniği var yaratıcı nerde durması gerektiğini biliyo falan diye yorumlar yapabilirsin.Bu adamda gördüğüm şu ki herseyı hazırlıcan önüne koyucan oda atarsa. gollerinin hepsi hemen hemen boş kaleyeyaratıcılık sıfır topu 3 sn den fazla ayağında gormedım topu nasıl suruyo onu bıle bılmıyorum.En son diyeceğim şu ki inşallah adı gibi bogdan çıkmaz ve inşallah yanılan ben olurum.
Dostum bişey demiyorum sadece elini vicdanına koy ve söyle sence sağlıklı mı video dan yorum yapmak bildigim kadarıyla ribery geldiginde youtube da videosu yoktu ve anelka nın bonusu diye dalga geçiyorlardı ben Hagi nin istedigi oyuncuların kabiliyetleri ve en önemlisi karakterlerinin iyi olduguna eminim Hagi nin nasıl bi adam oldugunu biliyoruz ne kadar zor begendigini Hagi istemişse vardır bişey diyorum bekleyelim ve görelim