Yekta Kurtuluş Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yekta Kurtuluş Galatasaray'da

Ya üstad imkanım yoktu merak etmedım bu adamın maçlarını izlemedim burya kadar tmm.Youtube a baktım inceleyip kişi hakkında az cok fikir sahibi olabileceğim tek adres o buraya kadar da tmm.Youtube da hazırlanan videolarda az cok yardım cı olur oyuncu hakkında fikir verir, düşünürsün top ayağına yakısıo tekniği var yaratıcı nerde durması gerektiğini biliyo falan diye yorumlar yapabilirsin.Bu adamda gördüğüm şu ki herseyı hazırlıcan önüne koyucan oda atarsa. gollerinin hepsi hemen hemen boş kaleye:) yaratıcılık sıfır topu 3 sn den fazla ayağında gormedım topu nasıl suruyo onu bıle bılmıyorum.En son diyeceğim şu ki inşallah adı gibi bogdan çıkmaz ve inşallah yanılan ben olurum.

Dostum bişey demiyorum sadece elini vicdanına koy ve söyle sence sağlıklı mı video dan yorum yapmak bildigim kadarıyla ribery geldiginde youtube da videosu yoktu ve anelka nın bonusu diye dalga geçiyorlardı ben Hagi nin istedigi oyuncuların kabiliyetleri ve en önemlisi karakterlerinin iyi olduguna eminim Hagi nin nasıl bi adam oldugunu biliyoruz ne kadar zor begendigini Hagi istemişse vardır bişey diyorum bekleyelim ve görelim

formica için 2 gün kritik. blackburn yeni sahipleri hintlelerde bizim adnanlar gibi, yıldız transfer demişler sonra salı günü sonra haftaya :) o yüzden yarın cuma hayırlısıyla formica bizde son transfer bu. çünkü tüm mevkilere oyuncları aldılar kaldı ofansif bir adam tek isimde formica........

Takimimizda böyle özü sözü bir topçular görmek isteriz. Bundan sonra Yekta'ya yapılmış yanlış bana yapılmış sayarım :D

Ben TSI 17-19 arasi aciklanacagini düsünüyorum transferlerin. Borsa kapanma saati vs vs biseyler diyordu arkadaslar gecenlerde

tek ön libero oynayacağız cana ile. önünde sol iç culio sağ iç yekta olacaktır.

kanatlar arda-kazım olacaktır ama performans/sakatlık durumlarına göre pino iki tarafı da yedekler.

culio, yekta ve arda'nın stancu'ya çok gol attıracağını düşünüyorum çünkü anladığım kadarı ile çok özelliği olmasa da golü koklayan ve bitirici bir oyuncu.

hayir, fizigi cok vasat. üflesen düsüyor. 70. dakika dan sonra oynayabilen bir oyuncu

dahada kötüsü verdiği anlık kararların çoğu yanlış..his konusu yani..sabah akşam body takılıp vücudu güçlendirp kas yapabilir ama doğru karar verme çok zor be abi,bu yüzden ümitsiz vaka benim için emre..

İdolü Tagay Kerimoğluymuş.

formica için 2 gün kritik. blackburn yeni sahipleri hintlelerde bizim adnanlar gibi, yıldız transfer demişler sonra salı günü sonra haftaya :) o yüzden yarın cuma hayırlısıyla formica bizde son transfer bu. çünkü tüm mevkilere oyuncları aldılar kaldı ofansif bir adam tek isimde formica........

keske gelse...yüzümü güldürebilecek tek transfer kendisi

Resmi twitter'a bak be .Hayatınız yalan lan:mad:

Dikkatinizi çekerim

Arkadaslar benden size Bogdan Stancu yorumu;

Fizik; Oldukça süratli ve çabuk - Kivrakligi güzel - güç bakimindan pek iyi degil ama yeterli - Hava hakimiyeti normal

[SIZE="2"]Menta[/SIZE]l; Oldukça Azimli ve takim oyuncusu - Topsuz kosulari iyi - çok yetenkli degil ama yeteneksiz denilirsa büyük ayip olur - Karar/tercih bakimindan gelismesi lazim - Creatif bir oyuncu, üretkenligi iyi - Sogukkanliligi ve Gol kokusu tam bir golcü düzeyinde degil -

Teknik; Top teknigi üst düzey - Pas yapmasi üst düzey - Penaltici olabilir - Uzaktan sutlari müthis ( bunu youtubdedan bakanlar bilir herhalde) - top sürmesi güzel, dikine gitmeyi sever - Bitirici vuruslari üst düzey ( pek gol kaçiran bir tip degil) - Free kickleri de çok güzel, ( Benzetmek olmasin ama Cristiano Ronaldo türe çekiyor)

Karakter; Tam professional, uyum saglar, sportif, ve çok ahlakli bir oyuncu, gol sevinçlerini abartmiyor karsi takima edebsizlik olmamasi için ( bir maçtan sonra bunu ifade etmisti)

Özet; Galatasaray gerçekten çok gelecek vaad eden ( yani gerçekten çok) bir oyuncuyla anlasti. Bana göre tam isabet transfer, ve müthis bir futbolcu. Eminimki Stancu kisa zamanda tarftarin sevgilisi olucak, ve galatasaray beklenenin Bayaaa bi üstünde performans sergeliyecek.

arkadaslar youtube'dan izleyip fikir yürütenlere laf atiyorlar

ayni arkadaslar "baris'in öyle bir videosunu koyarim r10 zannedersin" diyorlar...

ve stancu'nun videolarina baktigimda kocaman bir "0" görüyorum...demekki bu stancu gercekten vasat...demedi demeyin bu transferler hagi nin de vizyonunu su yüzüne cikardi...sezon sonu yolcu

rıdvan dilmen terk

...........................Zapata........................

Sabri.............Neill..............Servet.......Insua

............................Cana..........................

....................Yekta.........Culio..................

Kazım................................................Arda

...........................Baros...........................

arkadaslar su kazimi nasil sag kanat ypaiyorsunuz kafam basmiyor cidden...adam onca sene sag kanat oynadi ne yapti ?? ne basarisi var sag kanatta ?? sag kanat oyuncusu degil kazim...zaten geldiginde forvet olarak gelmis...yani ileri ikiliden birisi olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt