Yekta Kurtuluş Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yekta Kurtuluş Galatasaray'da

Arkadaş bir Allahın kulu bana bogdan stancu yu anlatsın nasıl bir adam bu Allah aşkına youtube dan gördüğüm çok kolpa gibi izleyen birilieri bir iki kelam etsin.

İstatistikleri iyi Orkun.Bjk deki Pancu etkisi yapar anlatılanlara göre.Çokta büyük beklentilere girmeyin.Hayal kırıklığı olmasın.

Hayırlısı birde adam gibi forvet alsak süper olucak.

Hoşgeldin Yekta.

Arkadaş bir Allahın kulu bana bogdan stancu yu anlatsın nasıl bir adam bu Allah aşkına youtube dan gördüğüm çok kolpa gibi izleyen birilieri bir iki kelam etsin.

Youtube dan geliyor..

[video=youtube;msCFCE0Astw]https://www.youtube.com/watch?v=msCFCE0Astw[/video]

Bu arada Scoutgs cok feci bir sekilde patladi.

Hayırlı olsun.

Nasil bir kulup ya. Kesin isimleri bile bir turlu aciklayamadi. az sonra transfer haberi var dediler, 2 saat gecti gelmedi haber. :D :o

129553071423864.jpg

kardesler bence burada kimse yektanin ne oynadigini ne oldugunu bilmiyor...kimisi sag/sol acik diyor...kimi b2b diyor kimi sag ic diyor bilmem ne...

bu adam 4m deger mi ? 2-3 mac üst üste izleyen varmi ? yeni sarp,baris vakasi olmasin sonra bak demedi demeyin...bence 4m formica gelse ligin ve arenanin tozunu atardi...

ben 2 3 maç ve hollanda maçında da izledim bu adamı..bileklerine hakim ancak ortada oynamaz.adam kovalamıyo.ancak cok seri calım atıyo pas atıyo sut atıyo.

üstünde durulursa volkan şenden daha fazla yarar saglar bize.cok istiyodum bu transferi gerçekten cok istiyodum..

ah be sezgin gençlerbirliginden soneri manisadan yigitle ankaragücünden özgür çek'i de al gel :D

kardesler bence burada kimse yektanin ne oynadigini ne oldugunu bilmiyor...kimisi sag/sol acik diyor...kimi b2b diyor kimi sag ic diyor bilmem ne...

bu adam 4m deger mi ? 2-3 mac üst üste izleyen varmi ? yeni sarp,baris vakasi olmasin sonra bak demedi demeyin...bence 4m formica gelse ligin ve arenanin tozunu atardi...

Kasımpaşanın çok maçını seyrettim. Yekta Önlibero falan değil. B2b de değil. Ama sağ açık yada sol açık oynar. belki sağ içde oynar. tahminimce Hagi

Yekta-Ayhan-Culio gibi bir 3lü hayal ediyor. Bakacaz. Ama Yekta çok pres yapmaz. Defansa katkısı azdır. topu iyi kullanır. Driplingle gider. Çok golcü değildir. 4 milyon etmez. İnşallah yalandır. 2 milyon eder en fazla..

Stancu

Yekta

Zapata (malesef)

sezon sonu: (buyuk olcude bitti)

Formica

Mehmet Ekici

Taner Yalcin

Cenk Tosun

Bu arada Scoutgs cok feci bir sekilde patladi.

scoutgs patladi demiyelim, sonucta Polatin bile patladigi bir transfer döneminde geciyoruz.

scoutgs bunlardan ders cikarmali ve bitmemis olan transferi bitti diye aciklamamali

"ciddi görüsmeler var" falan desinler ama "x Galatasarayda, hayirli olsun" demesinler.

Yakta'ya 4 Stancu'ya 6 eder 10.

Acaba diyorum Sercan'a 6 Formica'ya da 4 verilemez miydi o zaman.

Ya da 4'e başka bir orta saha oyuncusu alınamaz mıydı?

Şu iki transferde en azından bir 4 milyon fazla para harcamışız gibi bir his var içimde.

Oynamaya başladıklarında görürüz ama. Hiç tanımıyorum adamları. Haksızlık da etmemek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt