Yekta Kurtuluş Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yekta Kurtuluş Galatasaray'da

yaptığınız 11'lere pino'yu niye koymuyorsunuz :D

yeni soru; yabancı sınırını düşünmezseniz, sağ tarafa kazım mı pino mu?

Sezer Öztürk benim kabulüm alınsın ama Stancuya verilen paraya yazık bence tr de böyle çok oyuncu var. Daha izlemedik ama bu çocuk ne verebilir. Videolarda izlerken bile insanı heyecanlandırmıyor..

6m avro gerçekten fazla bu oyuncu için ama bekleyip görmek lazım

Sarp'ı da yanında eşantiyon olarak verdiysek tadından yenmez. :asd:

Twitterimiz de patladi, Baskandan sonra :asd:

Hic cok para ayaklarina girmeyelim. Kaliteli yerli kadrosu kurmak istiyorsak, Yekta´ya 4, Sezer´e 5 filan vermeliyiz. Baska imkani yok. Rakiplerimiz senelerdir veriyor bu paralari ve adam gibi kadrolari var. Birakin bu cok para ayaklarini. Vereceksin kardesim. Sezer´i de alsinlar. Gerekirse Batdal + 5 Milyon versinler umrumda degil. Ama alsinlar. Bu dandik kadro delirtti beni artik. Adam olsunlar

İyide şimdi bu adamlara ederinden fazla verirsen sezon sonunda transfer yapmak için kaynak ararsın. Yektaya 4 Bogdana 6 gerçekten çok fazla.

sorunmu cıktı acaba transferde.. niye acıklanmadı twitterden sonra

Sezer Öztürk benim kabulüm alınsın ama Stancuya verilen paraya yazık bence tr de böyle çok oyuncu var. Daha izlemedik ama bu çocuk ne verebilir. Videolarda izlerken bile insanı heyecanlandırmıyor..

Hagi verilir diyorsa verilir. Cúlio´dan sonra bunu anladim. Hagi´nin israrla istedigi hicbir oyuncuya hayir demeyecegim demistim. Hagi bize kazik atmaz. Stancu 23 yasinda banko Milli Takimda oynuyor. Marica filan hikaye yani. Adam ilk yari 17 macta 13 gol atmis. Toplaminda 70 macta 32 gol atmis. Büyük takimlar izliyordu Stancu´yu. Ben Hagi´ye futbolcu konusunda cok güveniyorum. Rahat olun

Nöbeti neden kapattınız beyler?

Tamam iste.

---------------Cana--------------

-------Yekta-------------Culio----------

------Kazim-----------------Arda--------

-------------Stancu---------------

Böyle olacak. Culio sol ic, Yekta sag ic. Cana kesici. Biktik artik 5 önlibero ile oynamaktan. Futbol bile oynayamiyor capsizlar. Böyle oynamaliyiz artik

Tamam mantık bu güzel.Tek itirazım yada ben öyle düşünüyorum cana'nın yeri neill'in yanı olmalı bundan sonra savunma cana ve neill ikilisinden kurulmalı.

Ulan sunlara bak bize ac oyuncu lazim genc oyuncu lazim diyorlardi cisse 29 yasinda gelse bayram yaparlardi stancu 23 yasinda geldi yekta 24 yasinda geldi nerde sizin ac oyuncu galatasaray da oynamak isteyen oyuncu diyenleriniz nerde biglia galatasaray i oyaladi durdu adam belliki gelmek istemiyor neden anlamak istemiyorsunuz misimovic de ayni sekilde oldu bizi oyaladi oyaladi son anda geldi sonra noldugunu gorduk

saat 17.00 - 18.00 arasi resmi olarak aciklanir

Tamam iste.

---------------Cana--------------

-------Yekta-------------Culio----------

------Kazim-----------------Arda--------

-------------Stancu---------------

Böyle olacak. Culio sol ic, Yekta sag ic. Cana kesici. Biktik artik 5 önlibero ile oynamaktan. Futbol bile oynayamiyor capsizlar. Böyle oynamaliyiz artik

kazimin yerine pino daha iyi olur

Antu'dan ibretlik yorum:

petre bratu tamas fluerqin´i geleceğin yıldızı diye aldırdı bu adam (Hagi'yi kastediyor). Hepsi gökyüzünde zamanını doldurmuş yıldız misali kaydılar ...

Şimdi de bumu gelmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt