Yekta Kurtuluş Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yekta Kurtuluş Galatasaray'da

Dostum bişey demiyorum sadece elini vicdanına koy ve söyle sence sağlıklı mı video dan yorum yapmak bildigim kadarıyla ribery geldiginde youtube da videosu yoktu ve anelka nın bonusu diye dalga geçiyorlardı ben Hagi nin istedigi oyuncuların kabiliyetleri ve en önemlisi karakterlerinin iyi olduguna eminim Hagi nin nasıl bi adam oldugunu biliyoruz ne kadar zor begendigini Hagi istemişse vardır bişey diyorum bekleyelim ve görelim

Tabiki abi beklemekten başka bir şey gelmez elimizden haklısın bu konuda ayrıca yuzde yuz sağlıklı demiyorum ordan izlemenin ama az cok temelde sana fikir verir.Çünkü kişiler için hazırlanan videolar onun en güzel hareketleri en güzel pasları en güzel golleri için hazılarnır yuzde yuz bırsey dıyemeyız o konuda hemfıkırız fakat benım acımdan konusursak temelde olusan fıkır sudur gereksız vede vasat bır adam olarak gördüm tekrar soyluyorum yanılan ben olurum inşallah ve cok faydalı olur klübe temennimiz bu yonde.

Çok iyi transfer. Çok çok iyi transfer. Hatta mükemmel bir transfer. Ama şimdi kim çıkıp bana bu transferi Hagi'nin yaptığını söyleyebilir? Adnan Polat transfer için Hagi'ye tam yetki verildiğini söylememiş miydi? Neden sürekli taraftarı kandırıyor anlamıyorum. Çıkıp söyleceksin kardeş, ben hocaya güvenmem transferi yaparım, her bir boka da karışırım.

Resmi twitter sayfasinda yazan da adnan polat mis bunu anladik kac saat oldu be az sonra dediler hala aciklanmadi

Dikkatinizi çekerim

Arkadaslar benden size Bogdan Stancu yorumu;

Fizik; Oldukça süratli ve çabuk - Kivrakligi güzel - güç bakimindan pek iyi degil ama yeterli - Hava hakimiyeti normal

[SIZE="2"]Menta[/SIZE]l; Oldukça Azimli ve takim oyuncusu - Topsuz kosulari iyi - çok yetenkli degil ama yeteneksiz denilirsa büyük ayip olur - Karar/tercih bakimindan gelismesi lazim - Creatif bir oyuncu, üretkenligi iyi - Sogukkanliligi ve Gol kokusu tam bir golcü düzeyinde degil -

Teknik; Top teknigi üst düzey - Pas yapmasi üst düzey - Penaltici olabilir - Uzaktan sutlari müthis ( bunu youtubdedan bakanlar bilir herhalde) - top sürmesi güzel, dikine gitmeyi sever - Bitirici vuruslari üst düzey ( pek gol kaçiran bir tip degil) - Free kickleri de çok güzel, ( Benzetmek olmasin ama Cristiano Ronaldo türe çekiyor)

Karakter; Tam professional, uyum saglar, sportif, ve çok ahlakli bir oyuncu, gol sevinçlerini abartmiyor karsi takima edebsizlik olmamasi için ( bir maçtan sonra bunu ifade etmisti)

Özet; Galatasaray gerçekten çok gelecek vaad eden ( yani gerçekten çok) bir oyuncuyla anlasti. Bana göre tam isabet transfer, ve müthis bir futbolcu. Eminimki Stancu kisa zamanda tarftarin sevgilisi olucak, ve galatasaray beklenenin Bayaaa bi üstünde performans sergeliyecek.

bilgileri nerden aldin kardes ?

Dikkatinizi çekerim

Fizik; Oldukça süratli ve çabuk - Kivrakligi güzel - güç bakimindan pek iyi degil ama yeterli - Hava hakimiyeti normal

[SIZE="2"]Menta[/SIZE]l; Oldukça Azimli ve takim oyuncusu - Topsuz kosulari iyi - çok yetenkli degil ama yeteneksiz denilirsa büyük ayip olur - Karar/tercih bakimindan gelismesi lazim - Creatif bir oyuncu, üretkenligi iyi - Sogukkanliligi ve Gol kokusu tam bir golcü düzeyinde degil -

Teknik; Top teknigi üst düzey - Pas yapmasi üst düzey - Penaltici olabilir - Uzaktan sutlari müthis ( bunu youtubdedan bakanlar bilir herhalde) - top sürmesi güzel, dikine gitmeyi sever - Bitirici vuruslari üst düzey ( pek gol kaçiran bir tip degil) - Free kickleri de çok güzel, ( Benzetmek olmasin ama Cristiano Ronaldo türe çekiyor)

Karakter; Tam professional, uyum saglar, sportif, ve çok ahlakli bir oyuncu, gol sevinçlerini abartmiyor karsi takima edebsizlik olmamasi için ( bir maçtan sonra bunu ifade etmisti)

Özet; Galatasaray gerçekten çok gelecek vaad eden ( yani gerçekten çok) bir oyuncuyla anlasti. Bana göre tam isabet transfer, ve müthis bir futbolcu. Eminimki Stancu kisa zamanda tarftarin sevgilisi olucak, ve galatasaray beklenenin Bayaaa bi üstünde performans sergeliyecek.

Dikkatinizi çekerim

Özet: Petre Bratu Tamas vs.. Hiç anlamı yok bu transferin.

Çok iyi transfer. Çok çok iyi transfer. Hatta mükemmel bir transfer. Ama şimdi kim çıkıp bana bu transferi Hagi'nin yaptığını söyleyebilir? Adnan Polat transfer için Hagi'ye tam yetki verildiğini söylememiş miydi? Neden sürekli taraftarı kandırıyor anlamıyorum. Çıkıp söyleceksin kardeş, ben hocaya güvenmem transferi yaparım, her bir boka da karışırım.

Yekta haric diger transferlerin hepsini Hagi`nin istedigine eminim.

arkadaslar su kazimi nasil sag kanat ypaiyorsunuz kafam basmiyor cidden...adam onca sene sag kanat oynadi ne yapti ?? ne basarisi var sag kanatta ?? sag kanat oyuncusu degil kazim...zaten geldiginde forvet olarak gelmis...yani ileri ikiliden birisi olarak

sen ciddi şekilde futboldan anlamıyorsun arkdaşım. bence zorlama. 4-3-3 ü anlatacağım şimdi sana ama anlamayacaksın onun için susuyorum. kazımın görevi şu; top bizdeyken forveti 2 lemek top rakipteyken bekin çıkmasını engellemek anladınmı.

bütün 4-3-3 oynayan takımların ileri 3 lüleri teknik ve gol özellikli oyuncular. kazımı böyle düşün.

OMG it cant be true or is't?

Baros hala sakatmış;),Antremana katılmamış..Bu stancu formayı kapar demedi demeyin..Barosdan artık devamlılık beklemiyorum..

bilgileri nerden aldin kardes ?

Kardes yani hava atmak olmasin, gerçekten futbol ile yatip kalkan biriyim. Bos vaktimde Diger liglerin çogu maçina bakmayi severim, Belçikada oturuyorum, burada scout olan doslarim var, onlara la da oturup konusuyoruz bazen futbolu. Football manager oynuyan da bir arkadasinizim ben

Yani özetlemek gerekirse, Futbol bilgim vardir az çok

Transferleri Hagi istedi arkadaşlar:) Zapata-Culio-Stancu'nun geldikleri yerler belli. Kazım için Adnan Polat bile dedi sorumluluk Hagi'de çok istedi diye. Yekta'yı da Tugay çok istemiş. Gerçekler bunlar.

Yekta'nın basın toplantısı varmış 17.00'de.

Tabiki abi beklemekten başka bir şey gelmez elimizden haklısın bu konuda ayrıca yuzde yuz sağlıklı demiyorum ordan izlemenin ama az cok temelde sana fikir verir.Çünkü kişiler için hazırlanan videolar onun en güzel hareketleri en güzel pasları en güzel golleri için hazılarnır yuzde yuz bırsey dıyemeyız o konuda hemfıkırız fakat benım acımdan konusursak temelde olusan fıkır sudur gereksız vede vasat bır adam olarak gördüm tekrar soyluyorum yanılan ben olurum inşallah ve cok faydalı olur klübe temennimiz bu yonde.

dünyada herseyde oldugu gibi...video'da da gözle bakinca bir seyin kaliteli olup olmadigini görüyorsun ve herkesin kendi fikri olabiliyor...bu biraz da insanin sezgi'lerine bagli...

mesela bir kiza bakiyorsun kimi güzel der kimi cirkin der...kimi kizlar vardir ne güzel ne cirkin ...orta sekerli dir...youtube videolarindan da okadar anlasilir bence...ve stancu bizde oynayacak kapasitede ve 52.ooo seyirciyi costuracak bir oyuncu degil diyorum ve asla geri adim da atmam...itiraf da ediyorum sadece youtube'dan gördüm kendisini

emre c. in kiz gibi fizigi var diyen arkadaslar stancu'nun fizigine baksin...yorumsuz

Özet: Petre Bratu Tamas vs.. Hiç anlamı yok bu transferin.
3 veya 4 maç sonra bunu konusalım derim;),Hagiye güvenin diyorum rumen ligindeki oyuncularda yanılmaz..Hagi Senin benim gibi youtubede izlememiştir..Stadyumda izlemiştir..Referansları vardır..Steaua'nın içini dışını biliyor..Sonuçta burda scoutluk gibi birşey..

Transferleri Hagi istedi arkadaşlar:) Zapata-Culio-Stancu'nun geldikleri yerler belli. Kazım için Adnan Polat bile dedi sorumluluk Hagi'de çok istedi diye. Yekta'yı da Tugay çok istemiş. Gerçekler bunlar.

yönetim 1 kere de FR nin istedigi transferleri yapsaydi ya..kendi kafasina göre oyuncu alacagina...acaba suan nerelerde olurduk ?!

öncelikle hayırlı olsun arkadaşlar.. elimizdeki yerli kalitesi cok kotu dıyosunuz sureklı kufredıosunuz sonra alınınca da yok cok para yok işe yaramaz diyosunuz . Bu piyasa böyle arkadaşlar yapacak bişiy yok Türkiye den kaliteli yabancı alacaksan cok para vereceksin o yüzden onu dert etmeyin yekta da kötü oyuncu değil diye izledik ama tabi büyük takıma gelince farklı olabilio işte böyle oyuncular yetersiz kalabiliyor inş hayırlı olur ayrıca stancu ya da laf edenleri anlamıyorum ben en yakın örnek culio bi durun bakalım bekleyelim izleyelim nasıl bir adamdır rahat olun tek dert edeceginiz adam zapata dır haberiniz olsun ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt