Yekta Kurtuluş Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yekta Kurtuluş Galatasaray'da

Orta saha sorunumuzun çözülmediğini söylüyor bazı arkadaşlar, kimi alacaktık yahu de rossi, schweinsteiger falan mı? Culio oturdu, ön liberoda Cana var bir de Yekta geldi. Onlardan biri sakatlanırsa Sabri-Emre-Arda üçlüsünden birisi geçer. O da olmadı Ayhan. En sonunda Barış-Sarp. Onlara sıra gelmez herhalde...

3 veya 4 maç sonra bunu konusalım derim;),Hagiye güvenin diyorum rumen ligindeki oyuncularda yanılmaz..Hagi Senin benim gibi youtubede izlememiştir..Stadyumda izlemiştir..Referansları vardır..Steaua'nın içini dışını biliyor..Sonuçta burda scoutluk gibi birşey..

fazla elestiriyorum ama acik ve net söylüyorum ki...hagi romen ve kismen türk liginden baska lig tanimiyor ...3 oyuncu 3'ü de romen liginden...adamin diger ligler ile hic alakasi olmadigi besbelli...kimbilir ne cevherler var diger liglerde...scout ekibinin de panjurlarini indirsinler bence madem fikirleri alinmiyor

yektaya sevindim geldigine ama zapata ile stancu hic hosuma gitmedi hayırlısı olsun diyelim umarım utanan bizler oluruz.

Ya arkadaşlar farkındasınız değil mi, emin olmak için soruyorum, bizde ceza sahasında pozisyon denen bir şey yok yaklaşık bir 10 maçtır.

En ölü forveti bile koy iş yapar.(Battal hariç çok ağır)

yönetim 1 kere de FR nin istedigi transferleri yapsaydi ya..kendi kafasina göre oyuncu alacagina...acaba suan nerelerde olurduk ?!

Culio-Kazım'ın maliyeti çok düşük. Stancu normal, Yekta yüksek. Yine de bir Keita-8, Elano-7,, Cana-5 değil bu adamlar. Çok daha ucuzlar.

Hayırlı olsun iyi bir yerli isim kattık kadroya

Çok güzel oldu bu. Anadolu kulüplerinden, kendi takımımda en çok görmek istediğim oyuncuydu. Hayırlıs olsun.

Hayırlı olsun darısı Sezere..

Yekta-Stancu-Culio-Kazim

Bence iyi transferler arkadaslar, ama geç kaldilar tabi:)

Aha da transferler gerçeklesti bu arada , hiç kimsenin beklemedigi bir günde :D

Orta saha sorunumuzun çözülmediğini söylüyor bazı arkadaşlar, kimi alacaktık yahu de rossi, schweinsteiger falan mı? Culio oturdu, ön liberoda Cana var bir de Yekta geldi. Onlardan biri sakatlanırsa Sabri-Emre-Arda üçlüsünden birisi geçer. O da olmadı Ayhan. En sonunda Barış-Sarp. Onlara sıra gelmez herhalde...

Tek birşey söyleyebilirim sana adam gibi ortasaha istiyorsak culio nun yanına göbekte oynayan çift yönlü bir adam alınmalıydı cluio bunu kaldıramaz gibi geliyo bana mesela orta sahaya ledesma tarzı bir adam gelmeliydi tekrar söylüyorum cana bence neillin yanında stoper olarak kullanılmalı burası cok önemli cana nın yeri neillin yanı olmalı ve orta saha kurgusu da bu şekilde olmalıydı bence; yekta---ledesma---culio.

su yönetim bir beceri gösterebilsede sezer öztürk te bizimolsa ama cok ümitli değilim

Tek birşey söyleyebilirim sana adam gibi ortasaha istiyorsak culio nun yanına göbekte oynayan çift yönlü bir adam alınmalıydı cluio bunu kaldıramaz gibi geliyo bana mesela orta sahaya ledesma tarzı bir adam gelmeliydi tekrar söylüyorum cana bence neillin yanında stoper olarak kullanılmalı burası cok önemli cana nın yeri neillin yanı olmalı ve orta saha kurgusu da bu şekilde olmalıydı bence; yekta---ledesma---culio.

Cana ortada oynayacak Yekta ve Culio'yla beraber. Servet toparlandı, idare edebilir.

Hayirli olsun arkadaslar, kutlama yemegine ben de geliyorum.

İstediğim 2 oyuncudan birini aldık.Diğeri de Sezer Öztürk.Oda alınırsa varya tadından yenmez.Bunların geldiğinemi sevinirsin yoksa BAM dan kurtulacak olmamızamı bilemiyorum.

Cana ortada oynayacak Yekta ve Culio'yla beraber. Servet toparlandı, idare edebilir.

Servetin toparlandığını hangi maçları baz alarak söylüyorsun? Fikrindir saygı duyarım kesicilik görevide cok önemli bir meziyet şayet bizim oyun kurma problemimiz var bu çok acık cana defans da değerlendirilirse önliberodan daha faydalı oldugunu görduk onun yerınede çift yonlu bır adam alınmıs olsa idi orta saha ve defansa tamam diyebilirdik.

Hayırlı Olsun Yekta iyi bir futbolcu ben faydalı olacağına inanıyorum. Geç olmasıda sorun değil bence gelir oynar sonuçta bizim oyuncumuz Türk bilmediği yere gelmedi en fazla ilk 1 hafta zor gecer bence.

sivrizekali.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt