Yekta Kurtuluş Trabzonspor'da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
250 bin Euro'ya satmışızdır. Tu Allah kahretsin. Eğer bu transfer olursa yönetime ana avrat söverim. Aboneliğimi de iptal ederim

ilk önce gönderilmesi gerekenler

yabancılar da sıralama böyle olmalı;

1-dany

2-amrabat

3-eboue

4-riera

5-chedjou

yerliler de ise;

1-sabri

2-h.balta

3-aydın

4-ceyhun ''engin daha iyiydi ''

5-ufuk ceylan

Elindeki yabancıları çıkarmadan yerli kıtlığında Yekta"yı göndermek gerçekten çok akıllıca(!)

Haber büyük ihtimal kolpadır.

Son maçlarda gösterdiği performansa bakılırsa gönderilmesi çok saçma olur gerçek olduğunu sanmıyorum

Emre Çolak varken ne Yektası ?

Trabzon la araları düzeltmek içindir hem hiç forma şansı bulmuyor gitsin oynasın başka biri olsa şimdiye kadar gidim gidim diye orasını burasını yirtardi

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Sporx sallamış yine yarın da "Sarayda çatlak sesler" olarak servis yaparlar taraftarın tepkisini..

Bu ne lan yerli alacağınıza olduğunu boşaltıyorsunuz... 1-2 alternatif kaldı kadro için onları da gönderin bari.. Umut ile Gökhan'ı da gönderin bari yerli kalmasın kulübede oturacak...

Elde yerli kalmadı lan, bu ne? Bide kim bilir kaça sattılar

Ya ne gitmesi bu adam gibi orta saha nerde var.Zaten 3-4 Tane orta saha var.Ama sene başında İbrahimin lisansı ve Tolgay,Umut hamleleri ile beraber orta saha güçlenince bırakılır.

Anlamiyorum arkadas, gercekten anlamiyorum. Elimizde onca kötü ve yetersiz YERLI futbolcu var ama biz ise yarayabilecek nadir yerli oyunculardan birini takimdan göndermek icin izin veriyoruz. Artik Selcuk ve ya Melo sakatlandi mi Emre COlak ya da Ceyhunu görüp orda kanser olurum.

Bu adamin gercekten degeri bilinmiyor bence. Su dandik yerliler arasinda en iyilerinden biri. Süper Lig de her takimda banko oynar gercekten(Abartmiyorum).

Hem takimda tutulmali hem de mutlaka daha fazla forma sansi bulmali. Mancini prensini bulmus: Ceyhun. Ceyhun oynayacagina Yekta oynasin. Aydin oynayacagina Yekta oynasin. Emre vs. icin aynisi gecerli.

Yekta'yi vermek istediklerine nedense inanasim gelmiyor.

Ancak ve ancak diyorum ki bizimkiler Muslera'yi deli bir paraya satiyor, yabanci kontenjanindan da yirtmak icin Trabzon'dan Onur'u istiyor, Trabzon da hem guzel bir para istiyor hem de yaninda illa Yekta'yi istiyoruz diye tutturuyorlar falan gibi bir senaryoyla olabilirligi olur gibi geliyor.

Olmaz yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt