Yekta Kurtuluş Trabzonspor'da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allah aşkına bu ne yaaa off yekta gider mi ya peynir ekmeklemi yediniz kafayı sevinenler var sabri gitse üzülürsünüz ki yekta acayip ivme yakaladı yazık ya çok yazık melo yada selçuk kart cezalısı olsa taraftarı oynatırlar artık ortasaha da

Ulan takımda gönderilecek en son yerlilerden birisini gönderiyorsunuz yazık ya . 6+0+4 yabancı değil de yerli sınırlaması mı ?

1-2 tane oyuncu alinir yerine rahat olun Mancini aptalmi ki elindeki bi kac orta saha oyuncusundan birini gondersin. Yerine oyuncu alinmis yada alinacakki transfer'e onay vermis. Gecte olsa gerekli yerlere kaliteli oyuncular alinicak rahat olsun herkes. Bu kadar sabirsiz olmayin nezaman zamanin da bitmis transferler ki simdi bu kadar yagdiriyosunuz yonetime sakin olun hersey cok guzel olucak.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

1-2 tane oyuncu alinir yerine rahat olun Mancini aptalmi ki elindeki bi kac orta saha oyuncusundan birini gondersin. Yerine oyuncu alinmis yada alinacakki transfer'e onay vermis. Gecte olsa gerekli yerlere kaliteli oyuncular alinicak rahat olsun herkes. Bu kadar sabirsiz olmayin nezaman zamanin da bitmis transferler ki simdi bu kadar yagdiriyosunuz yonetime sakin olun hersey cok guzel olucak.

Yekta her halukarda is yapar...

Aydin

Sabri

Emre C

Aykut

Ufuk

Hakan Balta

Takim kazma dolu.. Adamlarin sattigi isme bak :S

Yekta'yı gram beğenmem ama şuanda gitmesi çok aptalca..

Stratejide büyük yanlışlar var bu Ocak arası bize hiç iyi gelmedi işler çok kötü gidiyor..

Kan kaybediyoruz resmen..

Ulan yektayla Sabri'yi Hakan'ı Aydın'ı bir tutanları gördükçe sinirden telefonu kırmak istiyorum. Bu taraftara yekta değil balta Ceyhun falan layık. Ceza almamak için yatıyorum. Yoksa burda bazılarına sövücem

Takımdaki diğer Türklerin'de iyi olmadığı doğru ama Yekta eline geçen fırsatlarda ne yaptı ki bugüne kadar?

Al gülüm ver gülüm. Ayaklarına biraz daha hakim sadece.

Yekta her halukarda is yapar...

Aydin

Sabri

Emre C

Aykut

Ufuk

Hakan Balta

Takim kazma dolu.. Adamlarin sattigi isme bak :S

İs yapmaz diyen yokki ama adamin yasi gelmis 28-29 a 2 senedir dogru duzgun forma giyemiyor belliki ilk 11 oynayabilecegi bi takima gitmek istedi bana gore dogru da yapti. Trabzon icinde Yekta icin de gayet iyi olur eger transfer gerceklesirse.

Galatasaray, Yekta Kurtuluş'un transferi için Trabzonspor ile her konuda anlaşmaya vardı.

Yekta, sezon sonuna kadar bordo-mavili ekipte kiralık olarak forma giyecek. Tecrübeli futbolcunun satın alma opsiyonu ise Trabzonspor'da olacak.

(NTV Spor)

SATIN ALMA OPSİYONU NE YA KERİZ MİYİZ BİZ?

Gönderdiğimiz Erman , Kazım , Yekta falan hep bedava gidiyor tek kuruş almıyoruz sadece bununla da sınırlı değil . Satın alma opsiyonunu da başka bir kulübe veriyorsun + hadi gönderiyorsunuz yerine niye transfer yapmıyorsunuz ?

arkadaş...,

BEN SİNİRLENMEYE BAŞLADIM

KULÜBÜ MÜ BASSAK NE YAPSAK HAY ..

-Tapatalk-

Ulan yektayla Sabri'yi Hakan'ı Aydın'ı bir tutanları gördükçe sinirden telefonu kırmak istiyorum. Bu taraftara yekta değil balta Ceyhun falan layık. Ceza almamak için yatıyorum. Yoksa burda bazılarına sövücem

Ceyhun'a çamur atıyorsun ama geçen sene Kayserispor'un 2. yarı oynadığı maçları izle.

Geçen sene Kayseri yine ligin ilk devresini kötü bir pozisyonla bitirmesine rağmen Ceyhun'un gitmesiyle ortasahadaki savunma sertliğini güçlendirip Kayseri seri galibiyetler aldı. Şu an elimizdeki kadroda Melo'nun tek alternatifi ve Melo'yu ortasahada biraz daha hücum tarafını kullanmak istediğinde kadroda yerine koyabileceğin tek oyuncu.

Nitekim Prosinecki Kayseri'den istifa ederken “Geçen sene her şey iyiydi bu sene neden bu kadar kötü” sorusuna ilk şu cevabı verdi. “Geçen sene kiraladığımız Ceyhun’un yerini dolduramadık.” Sonra sakatlıklar vs dedi.

Adamı kötülemeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt