Yekta Kurtuluş Trabzonspor'da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normal bir kafanın anlayamadığı bir transfer politikası var güzide takımımızın.

Mancini bence doğru karar vermiş! Yekta' dan bir yol olacağı yok. Bir de Selçuk' la kıyaslayanlar var. Selçuk top diye oynar Yekta' yı!

Hem nereden biliyosunuz belki Gökhan İnler' i alacak büyük başkan!

Gökhan'ı nereye alıyorlar abi gözünü seveyim. İlgilendiğimiz futbolculardan, verilen demeçlerden belli işte çerçeve. Nispeten düşük fiyata genç oyuncu.

Tama gidebilir ama yerine Türk ve daha iyisini alabilecekmisin, hayır!!!!Hangi akla hizmet ediyorlar

Niye ki Ceyhunun ne farkı var Sabriden ?

Sabri bir kanat oyuncusu, Ceyhun ise önlibero oyuncusu. İlk fark burda.

Yekta ile farkı ne derse sorarsan Ceyhun bir önlibero oyuncusu, Yekta ise ortasaha merkez oyuncusu.

Sabri ile Ceyhun'u kıyaslamak elma ile armutu kıyaslamak gibi yani.

Oyuncuların oynadıkları pozisyon ve bu pozisyonların görev tanımlarını ne derecede yapabildiklerine bakarak bir oyuncunun yeterli olup olmadığı, yeterli ise ilk 11 mi yoksa rotasyon oyuncusu mu olduğuna karar verilir.

Sabri ile Eboue'yi kıyaslayabilirsin. Ceyhun ile Melo'yu kıyaslayabilirsin. Emre Çolak ile Sneijder'i , Selçuk ile de Yekta'yı kıyaslayabilirsin.

Eğer Sabri önlibero ya da Ceyhun sağbek-sağ açık oynasaydı kıyaslama yapabilirdik.

Yekta ile farkı ne derse sorarsan Ceyhun bir önlibero oyuncusu, Yekta ise ortasaha merkez oyuncusu.

Oyuncuların oynadıkları pozisyon ve bu pozisyonların görev tanımlarını ne derecede yapabildiklerine bakarak bir oyuncunun yeterli olup olmadığı, yeterli ise ilk 11 mi yoksa rotasyon oyuncusu mu olduğuna karar verilir.

Sabri ile Eboue'yi kıyaslayabilirsin. Ceyhun ile Melo'yu kıyaslayabilirsin. Emre Çolak ile Sneijder'i , Selçuk ile de Yekta'yı kıyaslayabilirsin.

Eğer Sabri önlibero ya da Ceyhun sağbek-sağ açık oynasaydı kıyaslama yapabilirdik.

Sonuç olarak ikisi de vasat oyuncular pozisyon ne fark eder ki?

Yekta gibi bir adam...

Ben Galatasaray ile idmanlara çıksam 3 senede Yekta kadar oynayacak kapasiteye gelirim.

Kusura bakma ama şaka gibi bir yorum olmuş.

İdeal şartlarda Galatasaray'da oynayacak kapasitede değil dersin, katılmasam da anlarım.

Ancak Ceyhun, Emre, Aydın gibi yerlilerin olduğu takımda baş tacı edilmesi gerekir.

Almaya çalıştığımız Anadolu topçuları kalite olarak yaklaşamazlar bile Yekta'ya. Üstelik orta saha alternatifimiz yok, hem de çok net bir şekilde.

Elinde alternatifin olur gönderirsin anlarım,aldığı ücret fazladır anlarım ama yerine futbolcu almadan ve düşük bir ücrete oynayan birisini göndermek bana pek mantıklı gelmedi.Kaldı ki yedeklerin bir çoğundan daha kaliteli.Tabi birde kendisi gitmek istediyse o başka o durumda yapacak bşey yok.

İstediği kadar mevkileri farklı olsun . İkisi de oynadıkları mevkide kazmalar .

Son zamanlarda acayip inanilmaz gelismeler oluyor. Yönetimin bazi kademelerine fener ajanlari mi sizdi ne? Ne bu yanlis yapmalar.

Takimin adamakilli oynayan, ne zaman oynatsan sahada siritmayacak iki futbolcusu vardi: Engin ve Yekta. Simdi ikiside gönderildi.

Ikinci yari Amrabat, Ceyhun, Aydin gibi kazmalari izlemeye doyacagiz demek. Defanstaki saatli bombalar Zan ve Chedyou da unutmayin. Artik 3. lük umudum bile yok. Kagni Hamit te geri dönmeyi bekliyor.

ibrahim in oyunu bile yekta nın oyunundan daha çok etkiledi beni. çok net bir şey bence. bu kadar körü körüne bağlanmaya gerek olduğını sanmıyorum. sabriyi emre yi ceyhun u vs karıştırmayın. yekta dan bahsediyorum sadece.

yerine alternatif alınmayacaksa kötü bir kiralama olur. ama yektadan da bir beklentim yok. takıma girdiğinde sadece sırıtmıyor. hepsi bu

Yekta'nın Galatasaray'a 2.5 senedir hazırlık maçları dışında ki katkısı toplam maximum 6-7 maç. Öncelikle kendisi ayrılmak istemiş. Diyelim ki Mancini memnun değil ve adam kadro da görmek istemiyor. Neyini tartışıyoruz? Ne yapıyor Yekta oynayınca? 17 haftadır her maç kötünün kötüsü oynayan Selçuk'u kesebildi mi? Hayır. Mancini bile Yekta'yı 4-3-1-2'de stoperlerin önünde kullanıyor. Neden? TS maçında bile 3 kere ileri çıktı 2'si kontra atak olarak döndü birinde bomboş Burak'a pas vereceğine topa bir abandı şut gibi yakala yakalayabilirsen. Görende Melo'yu Semih'i filan yolluyorlar sanır.

Kusura bakma ama şaka gibi bir yorum olmuş.

İdeal şartlarda Galatasaray'da oynayacak kapasitede değil dersin, katılmasam da anlarım.

Ancak Ceyhun, Emre, Aydın gibi yerlilerin olduğu takımda baş tacı edilmesi gerekir.

Almaya çalıştığımız Anadolu topçuları kalite olarak yaklaşamazlar bile Yekta'ya. Üstelik orta saha alternatifimiz yok, hem de çok net bir şekilde.

O yorum şaka gibi zaten, Yekta'nın arkasından ağlayanlara.

Bence Yekta'nın da almaya çalıştığımız anadolu topçularından farkı yok. Yani Yekta gitmiş X gelmiş onu da eleştiririm. Onlar geleceğine Ajax ve Celtic maçlarında oynayan Ibrahim oynasın daha iyi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yekta Xavi gibi oynuyordu da biz mi göremedik?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben ona katılıyorum,ilk devre oynadığı maç sayısı kaç ki?Büyük kayıp değil bence de,oynacağı 2 maç ilk 11,2-3 kere sonradan 60-70 de girecekti sonuçta.Ancak burada ki çoğu renkdaşım bence adaletsizlik olduğunu düşünüyor diğer kazmalar gitmediği için.

Bu ADAMIN gitmesine cok uzuldum... Yolun acik olsun Yekta umarim yanlis anonstur.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt