Yekta Kurtuluş Trabzonspor'da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2013/2014 Yekta Kurtuluş: 259 dakika / 2 maç, 79 dakika ( 17 lig maçından ) 0 gol, 0 assist.

Geçen sene 971 dakika sahada kalmış, 1 gol 2 assist yapmış ondan önceki sene 3 maç yapmış.

Gerçekten takımın olmazsa olmazlarından.

Yarın mesai var, uyumak lazım cevaplar yarın :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yekta'nın Galatasaray'a 2.5 senedir hazırlık maçları dışında ki katkısı toplam maximum 6-7 maç. Öncelikle kendisi ayrılmak istemiş. Diyelim ki Mancini memnun değil ve adam kadro da görmek istemiyor. Neyini tartışıyoruz? Ne yapıyor Yekta oynayınca? 17 haftadır her maç kötünün kötüsü oynayan Selçuk'u kesebildi mi? Hayır. Mancini bile Yekta'yı 4-3-1-2'de stoperlerin önünde kullanıyor. Neden? TS maçında bile 3 kere ileri çıktı 2'si kontra atak olarak döndü birinde bomboş Burak'a pas vereceğine topa bir abandı şut gibi yakala yakalayabilirsen. Görende Melo'yu Semih'i filan yolluyorlar sanır.

Zaten futbol dünyasinda antrenörler iyi ve faydali futbolculari degil "begendikleri" futbolculari oynatiyorlar. Iste Mancini Aydin ve Ceyhun

kazmalarini begendi. Engin ve Yekta gibi iki komple iyi futbolcuya takti.

Zaten futbol dünyasinda antrenörler iyi ve faydali futbolculari degil "begendikleri" futbolculari oynatiyorlar. Iste Mancini Aydin ve Ceyhun

kazmalarini begendi. Engin ve Yekta gibi iki komple iyi futbolcuya takti.

Yekta'nın çok katkısı olmuş bize bu sezon toplamda 2.5 maç. Büyük fayda

Yekta Engin kendilerini geliştiremediler kimse kusura bakmasın.En azından 18 yaşındaki İbrahim in yolu açılsın.Umut Gündoğan alındıysa onada şans vermek lazım.Seneye Furkan da geliyor bence Türk orta saha sıkıntımız görüldüğü kadar kötü değil ama bunun yanında defans bölgesine Türk oyuncular almamız lazım.

Ve bende Mancini'nin bu adami yollayacagina pek inanmiyorum bu habere gaza gelmeyelim. :2_thumbs_up_-_animated:

Kesinlikle gönderilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Ha tabii kendisi de oynamak isteyecektir. Buna da saygı duyulmalı. Ama bana göre iyi bir alternatif futbolcuyu kaybetmiş oluruz. Zaten orta sahadaki futbolcu sayımız sınırlı. Bir yandan da tabii İbrahim Coşkun'un A takıma adımını da işaret ediyor olabilir. Yekta'yı severim, hayırlısı olsun. Gidiyorsa da yolu açık olsun.

Bu takımın kalitesi düşüyor arkadaş sabrinin ceyhunun gitmesini beklerken yekta ne ya mancini yanlış yapıyorsunuz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya ne içtiyseniz söyleyin ben de içicem! Yekta kötüymüş falanmış mışmış da mışmış! Ulan 10 yabancımız varken 2 yabancı daha alıyoruz, giden yabancı yok! Takımda Sabri, Aydın daha bir sürü yerli kazma var giden Yekta! Daha kötüsü gelen yerli de yok!

Ya ne içtiniz arkadaşlar? Şaka ironi mi yapıyosunuz yoksa ciddi ciddi dalga mı geçiyosunuz?

Allah korusun Melo yada Selçuk sakatlandı? Kimi oynatmayı düşünüyosunuz? Ceyhunu mu? Ofansif Emre'yi mi? Yoksa Sabri'yi Aydın'ı mı?

YA ÇILDIRICAM GİDECEK OLAN KALIYOR KALACAK OLAN GİDİYOR! BAŞKAN HER KOŞULDA SANA DESTEK OLDUM AMA ACEMİSİN FALAN EYV AMA BU NE PERHİZ NE LAHANA TURŞUSU?

Yok abi gerçekten bu haberler doğruysa, yabancı sınırlaması serbest bırakıldı sanırım. Tersi her durumda dua okucam sana başkan bilesin...

Zan,balta,sabri,aydın,ceyhun,aykut bu kadar çöpten neden yekta neden zaten kadro leş

Sent from my iPhone using Tapatalk

yektanin yerinde olsam bende giderim

su formsuz selcuk nerdeyse 1 yildir ruhsuz top oynuyor

her sefer ilk onbir

kendisinin yüzüne bakan yok

Sahaya çıktığında sırıtmayan oyuncu olarak engin'in adını mı gördüm. Digiturk eve göre hizmet mi başlattı ne, hangi maçı izlesem 25.dakikadan sonra kşmaya hali kalmıyordu adamın. İleri gittiğinde geri gelmiyordu.

Hani burada tepkiler yersiz bana göre. Hep yönetime sallayın tamam bende sallayacağım'da hacı bu adamlar ne katkı sağladı bu takıma sonra diyorsunuz ki niye yedekler çöplük gibi.

Abi adamlar yeniliyor işte kadroyu. 4 senedir bizde yekta ne katkısını gördük, selçuk yokken bile bi etki gösteremedi hep vasattı.

Diğerleri niye takımda diyonuz nereden biliyorsunuz 2 gün sonra başka oyuncunun gönderilmeyeceğini. Aydın diyorsunuzda yönetim aydın sabri gibi adamların sempatizanı olsaydı birini transferin son günü imza attırmazdı, öbürüyle sanırım sözleşmesi bitiyor. Bakılır yola devam edilir veya edilmez. Sbriye bu sene bok atmayın derim adam 2 senedir bir gelişim içinde belli ki çalışıyor kendini geliştimeye çabalıyor.

Yekta'nın kaç maça çıktığı önemli değil görev verildiğinde işini iyi şekilde yapan bir adam. Orta sadadaki iki oyuncumuzu da yedekleyebiliyor. Oyunun yönünü değiştirir, pas yapar, top saklar mücadele eder. Yedek oturtacağımız bir adam için gayet yeterli özellikleri var. Satılması rezalet olur yanlış falan demiyorum.

Şimdi melo ya da selçuk giderse ceyhun'u göreceğiz orta sahada ki yektayı beğenmeyenler onunla ilgili nasıll yorumda bulunurlar bilmem. Ya da hamit kendine çabuk gelsin diye dua edeceğiz ki döndükten sonra nasıl bir performans verecek tamamen soru işareti.

Bide sabri nin transfer haberleri ciksin adam kancayi atti burdan emekli olacak adam. :D

ne olursa olsunyönetimi savunanlar yerlerini almışlar..doğruysa yazık olmuş..

Yekta fena futbolcu değil ama hepsi o kadar. Büyük bir takımı kontrol edecek kadar iyi değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt