Yekta Kurtuluş Trabzonspor'da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer doğruysa bu transfer en hafif tabiriyle cehaletin bir ürünüdür.

Bizim takımda oynayabilecek bir futbolcu değil normalde ama ondan önce gitmesi gereken tonla oyuncu var takımda. Sanırım kendi gitmek istedi, karakterli çocuktu zaten. Oynamayı tercih etti sanırım.

Benim anlamadığım nokta şu, taraftarda şöyle bir algı var; ne kadar kötü olursa olsun sırf Türk diye bir futbolcuyu takımda tutma isteği. İsterse takımda hiç Türk kalmasın, eğer tüm çöpler temizlenecekse eyvallah. Sırf takımda Türk kalmıyor diye bize yetersiz futbolcuları izletmelerini istemiyorum. Bana kalsa Burak ve Sabri başta olmak üzere; Yiğit, Ceyhun, Hakan, Aydın, Emre, Umut, Dany ve Amrabat da eklenerek aralarına hepsi takımdan uzaklaştırılsın.

Gayet iyi bir oyuncu, onu su konumda gondermek sacmaligin daniskasi olur

yabancı sınırlaması kalkıp

yerli sınırlaması geliyor herhalde

Yekta'yı göndermenin başka izahı olamaz

elde aydın sabri yiğit emre çolak filan varken yektayı göndermek çok mantıklı olurdu zaten

Benim anlamadığım nokta şu, taraftarda şöyle bir algı var; ne kadar kötü olursa olsun sırf Türk diye bir futbolcuyu takımda tutma isteği. İsterse takımda hiç Türk kalmasın, eğer tüm çöpler temizlenecekse eyvallah. Sırf takımda Türk kalmıyor diye bize yetersiz futbolcuları izletmelerini istemiyorum. Bana kalsa Burak ve Sabri başta olmak üzere; Yiğit, Ceyhun, Hakan, Aydın, Emre, Umut, Dany ve Amrabat da eklenerek aralarına hepsi takımdan uzaklaştırılsın.

İyi hoş da böyle bedavaya da vermeye gerek yoktu heralde dimi. Biz Yekta'yı herhangi bir Anadolu kulübünden isteyecek olsak ne kadar fiyat biçerlerdi tahmin ediyosunuzdur. Ama bizim yönetim bu konularda ne yazık ki basiretsiz.

eğer böyle bir şey yapılırsa bu tam anlamıyla harakiridir, başka bir açıklaması yok bunun. selçukla melonun allah korusun sakatlanmayacağının ve cezalı olmayacağının garantisimi var? onlar olmadığında kim oynayacak bu takımda. ceyhun falan demesinler vallahi kendimi parçalarım. o adamın bir stoper kadar bile tekniği yok. eğer yektayı satarsak saçma sapan rezil ötesi bir iş yapmış oluruz. yekta satılırsa değil telles 10 tane solbek gelse mutlu olmam

Umut Gündoğan'ı aldık sanırım.. Yekta'yla tarzları çok benziyor ama Yekta'yı iyi-kötü tanıyorduk belli potansiyeli vardı Umut ise çok beğendiğim bir oyuncu olmasına rağmen büyük takım için kapalı kutu ..

Ne bu yönetim??

Töre, Kerim, Alper vs butun yerlileri bjk ve fb'ye kaptırdın yetmedi 94 lu ve 10.yabancı olacak Bruma'ya 10m euro, Arabat'a 8.6m euro verdin.

Selçuk-Melo'nun alternatifi yokken rakibine hem de Yekta'yı satın alma opsiyonuyla kiralıyorsun! İyi halt ettiniz...

Ne bir yabancı gönderebildin ne de kaliteli yerli alabiliyorsun...

3m den aşağı gönderirlerse kepazelik başka bişey değil.

Yekta kesinlikle orta sahadaki tek alternatifimizdi, ne Emre ne de Ceyhun oraya alternatif oluşturamıyolar ve sen tek yerli alternatifini göderiyosun, ne desem bilemedim ... Tamam mükemmel bir adam olmayabilir, 11 için yetersiz olabilir ama ben ligde ondan daha iyi bir yerli alternatif göremiyorum ...

Olcanı istemeye kalkınca 15 milyonlardan bahsediyolar Allah'ım sabır ver ...

Yerli transfer konusunda bu kadar basiretsiz bir takım olamaz,almaya kalktıgın zaman kıcından donunu bile istiyorlar ama istedikleri zaman seve seve anında veriyorsun,üstelik aldıgımız paralar resmen komedi,yeter artık yahu yeter b e.

Yerli oyuncunun para etmediği tek takım galatasaraydır. Bunun sebebide yabancılara her türlü sevgi gösterisini yaparken yerliye eyvallah etmeyen Galatasaray taraftarıdır

ulan her maç sonu oynasa da oynamasa da " yeqda, ceyhn, emhre leshhğğ çöphhğğ qqqq bbb gii" diye öterler. adamı gönderince de niye gönderdiniz derler. yerine umut gelecek anlaşılan hani sizin taptığınız başka bir adam. niye böyle mal mal tepki gösteriyorsunuz anlamıyorum.

Aydın kaç senedir bu takımda ne işe yarar bir türlü anlamadım, bedavadan para kazanıyorlar bu adamlar ben anlamadım bu işi.

o saydigin isimler yektayla ayni degil. yekta onlarin hepsinden üstün. yoksa aydin, dany yigit gibi adamlarin niye transfer dedikodulari cikmiyor?

Demin TRTSpor daki Galatasaray muhabiri : "eğer Yekta giderse, bonservisi ile gider"

Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt