# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Schalke maçında oynar diye korkuyorum.

Alper'den iyi diyenlere kesinlikle katılmıyorum. Alper çok çok çok daha iyi futbolcu. Kulübede de öyle bir futbolcuya ihtiyacımız var.

Sene Yekta ve fazlalıkları verip Alper'i takıma kazandırmalıyız.

Ne karakteri ne de fizigi uygun degil onlibero pozisyonu icin Yekta'nin. Onlibero agresifligi, fizigi, sertligi ile rakibi oynatmayan bir oyuncu olmali. O pozisyonda oynarsa hep cok elestirilir.

Sağolsun ablama imzalı fotografını ve formasını göndermiş :ayatollah:

Yekta Sneijder'e yedek olur adam ofansif oyuncu aslında..

Fiziği elvermiyor kora kor oynamaya dün rakip etkili gözüktüyse Yekta'nın stil olarak o bölgeye yumuşak olmasındandır..

iyi niyetli olabilir ama bu sanslar bir daha gelmez cok calısmalı ve kesinlikle bir melo degil rakibi ısırmıyor o bolgede en onemlisi baskı ve fizik ikisinde de yetersiz

Vermiş olduğu demeçlerle taraftara oynamasından başka bir numarası yok.Adnan Polat dönemin son kazıklarından birisi olan Yekta'nın bize hiç bir zaman katkı vereceğine inanmadım,inanmıyorum da.

Zorluk derecesi düşük maçlarda Selçuk'un dinlendirilmesi adına kullanılabilecek bir oyuncu ama Melo'nun yerinde sırıtıyor, özellikle kontra ataklarda ya piyasa da yok yada faulle kesebiliyor, defanstan top çıkarma ve hava toplarındaki yetersizliği de cabası, severim Yekta'yı ama gerçekçi olmak lazım.

Yine de ortalamanın üstünde oynuyor bence, en azından bi standartı var.

kardesim birakin bu melo sevdasini.. tamam iyi topcu (dogru dürüst oynarsa) ama sezon sonu bonservisinin alinacagini hic ama hic zannetmiyorum

neden bırakayım melodan iyi ön liberolar çok fazla yok. olanlarda melonun bonservisine vereceğimiz paranın iki katına satın alınabilir anca. melo dururken daha pahalasını yönetim almaz.

melonun yerine g.inler gelecekse kabulüm.

neden bırakayım melodan iyi ön liberolar çok fazla yok. olanlarda melonun bonservisine vereceğimiz paranın iki katına satın alınabilir anca. melo dururken daha pahalasını yönetim almaz.

melonun yerine g.inler gelecekse kabulüm.

cok yok mu? bence yeterince var,iyi oyuncu istiyorsan parayi basip alacaksin.. amrabata 8 milyon veriliyorsa bence iyi bir ön liberoya da 15 milyonu gözden cikarabilirsin.. ee tabi burada beceri iyi oyuncuyu az paraya bulmak.. bence melonun bonservisi alinirsa, lincoln,elano misimovic ve saire ve saire adamlar gibi olur sonu..aci ve hüsran dolu.. bu benim görüsüm, yanilirsam ne mutlu bana galatasaraya yaramis olur ama hic inanmiyorum meloyu 3 sene daha baglarsak bir katkisi olacagina

cok yok mu? bence yeterince var,iyi oyuncu istiyorsan parayi basip alacaksin.. amrabata 8 milyon veriliyorsa bence iyi bir ön liberoya da 15 milyonu gözden cikarabilirsin.. ee tabi burada beceri iyi oyuncuyu az paraya bulmak.. bence melonun bonservisi alinirsa, lincoln,elano misimovic ve saire ve saire adamlar gibi olur sonu..aci ve hüsran dolu.. bu benim görüsüm, yanilirsam ne mutlu bana galatasaraya yaramis olur ama hic inanmiyorum meloyu 3 sene daha baglarsak bir katkisi olacagina

mesele de bu yönetimin bir ön libero için 10-15 milyon vereceğini düşünmüyorum. bu yüzden 6 milyona melo mükemmel bir iş olur. hem ayrıca senin de dediğin gibi işin beceresi az paraya iyi oyuncu bulmak tam anlamıyla yerine oturmuş oluyor. 6 milyon ve melo mükemmel bir iş olur.

Melo ve Yekta aynı anda oynamalı. İkiside çok mücadeleci, orta saha üstünlüğümüzü sağlayan futbolcular. Amrabat ve Hamit takımı eksik oynatır gibi mücadeleye zarar veriyorlar, tek amaçları kendilerini göstermek, yine de olmuyor!

hadi canım :D melomuz vardı lakın kaybettirdi kendını form yeni yakalamışken gereksiz tartışması takıma zarar verdi.seneye melo olmayacak

gereksiz tartışmasıymışmışmışta.

bizde yedik. melonun seneye olup olmayacağı belli olmayabilir ama bu taraftarın gönlünde her zaman yeri olacaktır.

Ben beğenirim Yekta'yı ancak pozisyon ve stil itibariyle Melo'nun yerini doldurması mümkün değil, özellikle zorluk derecesi yüksek maçlarda. O yüzden Schalke maçında sahada olacak olan isim kesinlikle Melo olmalı.

Melo'nun ikamesi asla olamaz onun yerini dolduramaz.Ama bu demek degil ki Yekta yararsiz gereksiz bi futbolcu.Bence rotasyon icin gayet yeterli ,olmasi gereken bi adam. Futbolu akliyla oynayan Turk futbolcu bulmak arabistan da gece klubu bulmak kadar zor.

Geri
Üst Alt