# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

hakem faulu meloya vermiş necip hıyarı laf attı diye cocuk colukla mı ugrasacak. o mac 2-1 değilde 2-3 yenılseydık gorürdüm sizi.

Eğer gb maçında puan kaybedersek, Hamitçilerin ve Amrabatçıların günah keçisi ilan edeceği ve hedef göstereceği futbolcu.

Melo'nun ikamesi asla olamaz onun yerini dolduramaz.Ama bu demek degil ki Yekta yararsiz gereksiz bi futbolcu.Bence rotasyon icin gayet yeterli ,olmasi gereken bi adam. Futbolu akliyla oynayan Turk futbolcu bulmak arabistan da gece klubu bulmak kadar zor.

Melo'dan iyi futbolcu değil ama Melo'dan daha verimli olur oynatılırsa. Melo'nun aklı burda değil artık.

İnşallah şansını iyi kullanır ama sanmıyorum yekta yı defansa sınırlayamayız ofansif özelliklei daha iyi bir oyuncu dolayısıyla melo nun alternatifi yok malesef :(

Melo'dan iyi futbolcu değil ama Melo'dan daha verimli olur oynatılırsa. Melo'nun aklı burda değil artık.

Gelecek sezon icin soylenmis kabul edibilirsin renktas bu lafi renktas.Melo'yu cok savundum ama beni de hayal kirikligina ugratti artik seneye alinmasin.

Melonun yerine tam aradigimiz adam Tolulalan tecrubesiyle,profesyonelligiyle bas agritmaz Malaga hazir cokusteyken kapmak lazim:yenieek:

Gelecek sezon icin soylenmis kabul edibilirsin renktas bu lafi renktas.Melo'yu cok savundum ama beni de hayal kirikligina ugratti artik seneye alinmasin.

Melonun yerine tam aradigimiz adam Tolulalan tecrubesiyle,profesyonelligiyle bas agritmaz Malaga hazir cokusteyken kapmak lazim:yenieek:

29 yaşında hocam o da. Malaga'ya geldiğinden beri de sık sakatlanmaya başladı. Pek umdukları gibi bi transfer olmadı zaten malaganın. Takımın yaş ortalaması da baya yüksek 25 yaşının altında adamlara yönelmek lazım artık. Kendini ispatlamış genç çok koşan bi oyuncu lazım oraya. Strootman olabilir mesela Psv'den. Twente'de Leroy Fer var. Jem'i alabiliriz Alper'i alabiliriz. Paulinho var Corinthians'da. Bu seviyede ama genç bi oyuncu lazım diye düşünüyorum Özellikle Strootman ve Paulinho müthiş. Alper ve Jem'i de kadroya dahil etmek lazım.

29 yaşında hocam o da. Malaga'ya geldiğinden beri de sık sakatlanmaya başladı. Pek umdukları gibi bi transfer olmadı zaten malaganın. Takımın yaş ortalaması da baya yüksek 25 yaşının altında adamlara yönelmek lazım artık. Kendini ispatlamış genç çok koşan bi oyuncu lazım oraya. Strootman olabilir mesela Psv'den. Twente'de Leroy Fer var. Jem'i alabiliriz Alper'i alabiliriz. Paulinho var Corinthians'da. Bu seviyede ama genç bi oyuncu lazım diye düşünüyorum Özellikle Strootman ve Paulinho müthiş. Alper ve Jem'i de kadroya dahil etmek lazım.

Haksiz sayilmazsin sakatlik ve yas problem olabilir Toulalan icin ama bize boyle bi adam lazim.Kolay yilmayan staminasi,dayanikliligi yuksek proff bi adam.

Strootman 10 numara transfer olur..Tam istenilen adam ama Man-U filan istiyor zor olabilir transferi ,Leroy Fer biraz daha hucuma donuk bi eleman gibi gelmisti izledigimde defansif olarak bizi tatmin eder mi bilmiyorum.Paulinho'yu hic izlemedim Milli Takima filan seciliyor ama bildigim kadariyla Brezilya liginin temposu dusuk kaliyor Avrupaya gore bilmiyorum tempolu bi adamsa dusunulmeli.

Alper ve Cem konusunda tamamen ayni fikirdeyim en az 1'i alinmali 2'si olursa ne ala.

Sneijder hazir burdayken Strootman'i bi arasa hic fena olmaz.Sis kebab,raki ,taraftar cokguzell desek gelir belki:D

Haksiz sayilmazsin sakatlik ve yas problem olabilir Toulalan icin ama bize boyle bi adam lazim.Kolay yilmayan staminasi,dayanikliligi yuksek proff bi adam.

Strootman 10 numara transfer olur..Tam istenilen adam ama Man-U filan istiyor zor olabilir transferi ,Leroy Fer biraz daha hucuma donuk bi eleman gibi gelmisti izledigimde defansif olarak bizi tatmin eder mi bilmiyorum.Paulinho'yu hic izlemedim Milli Takima filan seciliyor ama bildigim kadariyla Brezilya liginin temposu dusuk kaliyor Avrupaya gore bilmiyorum tempolu bi adamsa dusunulmeli.

Alper ve Cem konusunda tamamen ayni fikirdeyim en az 1'i alinmali 2'si olursa ne ala.

Sneijder hazir burdayken Strootman'i bi arasa hic fena olmaz.Sis kebab,raki ,taraftar cokguzell desek gelir belki:D

Strootman mükemmel olur. Fer'de çok sağlam adam Selçuk'la ikisi yeterli olur orta sahada. Paulinho Lazio'da ki Hernanes'e benzetiyorum oyun tarzı olarak. Onun çift yönlüsü olarak düşünebilirsin. İki maçını seyretmiştim milli takımda çok sağlam adam :) Ama Strootman ya da onun tarzı bi adamla daha güvenilir bi orta saha olur sanırım :)

Görevini fazlasiyla yerine getirdi bence. Felipe Melo'nun umursamaz halinden sonra ilac gibi geldi. Pozisyon vermedik.

topu ayagına fazla doluyor amator oyuncular gibi

Felipe Melo'yu gördükçe sana bir şey diyesim gelmiyor ama... Bir hızlı hucumda topu ileri taşıdın ama topu acemi oyuncular gibi ayağında dolaştırınca topu kaybettin hem de hızlı hucumu katlettin. Tehlike yaratabilecek 2 pozisyonda'da topu Riera'nın arkasına attın.

[FONT=Verdana, sans-serif]Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler.[/FONT]

Mutlaka skor gerekirken cikmaliydi, Yekta takim oyuncusu yapabilecekleri ve yapamayacaklari ikiye ayrilir. Hamit ortaya gecip Yekta ciksa daha iyi olurdu.

Ilk yarida iyidi.

Mustafa Sarp bile bu adamdan daha faydalıydı yemin ediyorum boş futbolcu..

Melo'nun vurdumduymaz hallerinden sonra göze iyi gözüktü sanki. Ama Melo'dan formayı alabilir mi tartışılır. Melo'nun kendine çeki düzen vermeyeceğini bilemeyiz, teknik ekip takip edecek, bilecek o işi.

Yekta oyun kuracaksa Sneijder hiç oynamasına daha iyi. Bir takımda 3-4 tane oyun kurucu gibi oynamaya çalışan oyuncu olursa olacağı bu.

Yekta: Kaçan penaltıda zeminin azizliği vardı. Çok kötü bir zeminde futbol oynuyoruz.

Melodan çok daha iyiydi. Defansif orta sahanın yapması gereken herşeyi yaptı bence.

Geri
Üst Alt