# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Gelen her topu panikle yanındakine veriyor. Çok kötü.

Oynadığı her maçta hiç bir katkısı olmadı. Hala sabretmeye devam mı ?

Lan bugüne kadar olan güven nereden geliyor ben onu anlamıyom zaten Yekta kim olm ne zaman top oynadı yekta sanki büyük takımdan gelmiş falan adam bişey bekleniyor.

rıera kanadı çok kötü acayıpp geliyorlar ordan

geçen hafta alkış bu hafta yuuuuuuuuuuuuuuuh :) yekta kötü evet ama muslera hariç diğerleride kötğ

Berbat bir ilk yarı ileride baskı deniyor falan ama top ona geldiğinde o kadar etkisiz ki eli ayağı bir birine dolaşıyor.

Bugun bozuk ama yuklenmeyin bu kadar da. Hic degilse Hamit'ten daha fazla cabaliyor, daha fazla sorumluluk ustleniyor, daha cok deniyor, daha cok istiyor.

evet mete hamitten kotu olamaz ama bu bisey demek degil cunku hamit bu ligdeki en kotu oyunculardan biri

ykta gecen hafta da gayet kotuydu begenenler neyini begendi anlamak guc

yekta hadi leş oynuyorsun, pres yapmamak nedir? el belde bekliyorsun?

Saldiriiiiiin.

Oynama oynamaya koordinasyonunu iyice kaybetmiş, ama baktın formsuzsun forvet arkasında bekleme, Selçuk ve Melo'nun yanına gelip yardım etsene... Buna kızdım.

Hamit'ten bile kötüydü, o derece.. Sahanın en kötüsüydü hatta aldığı her topu ezdi Yekta. Maç öncesindede söyledim bu iş Yekta ile filan olmaz. Şu takım ya 4-4-2 oynasın yada 4-2-3-1.. Kanatsız oyuna hayır!

Geri
Üst Alt