# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Rezaletti bugün..

Takımda sevdigim isimlerin basında geliyor ama Gs'nin futbolcusu değil,Net...

Eline sanslar geciyor, sen böyle dandik dandik, ruhsuz ruhsuz oynamaya devam ediyorsun ya. Anlamiyorum.

Yekta´nin yerinde kim olsa, yirtar kendini, kaninin son damlasina kadar savasir, bayilana kadar savasir yahu.

Alper icin yapacagimiz teklife dahil edilsin. Galatasaray´in oyuncusu olamaz.

Eline sanslar geciyor, sen böyle dandik dandik, ruhsuz ruhsuz oynamaya devam ediyorsun ya. Anlamiyorum.

Yekta´nin yerinde kim olsa, yirtar kendini, kaninin son damlasina kadar savasir, bayilana kadar savasir yahu.

Alper icin yapacagimiz teklife dahil edilsin. Galatasaray´in oyuncusu olamaz.

Bence Terim'in iyi oynadığı zaman bile onu kesmesi, bu umarsızlığında büyük etken. Terim bu sezon fazlasıyla adaletsiz. "Adalet herkese lazım" kendi lafı, ama lafta kaldı ne yazıkki. Bence Yekta-Aydın-Amrabat'a haksızlık yapıldı bu sezon, Emre-Melo ikilisi de hocanın torpillileriydi.

Yekta Alper'in ayakkabı bağcığı bilet etmez

alper, 5 +yekta eder mi bir kez daha düşünün.8 9 milyon euro hiç bir futbolcuya verilemez bizim ligde.(yekta nın 3 4 ederi var)

alper i bilemiyorum, önümüzdeki yıl göreceğiz ama yekta hakkında fikirlerim aynı.verilecekse çolak verilsin, ceyhun verilsin.

alper, 5 +yekta eder mi bir kez daha düşünün.8 9 milyon euro hiç bir futbolcuya verilemez bizim ligde.(yekta nın 3 4 ederi var)

alper i bilemiyorum, önümüzdeki yıl göreceğiz ama yekta hakkında fikirlerim aynı.verilecekse çolak verilsin, ceyhun verilsin.

Yekta'yı satmaya kalksak 2m€ bile vermezler ligde.

Bu maç çok kötüydü galatasaray topçusu değil falan demek saçmalıktır çok iyi bir alternatif oyuncusu kendisi bu sezon şans bulup kötü oynadığı tek maçı buydu olur böyle bugün takımda iyi oynayan Muslera dışında bir allah kulu yoktu Drogba bile o yüzden devam Yekta Alperle takasa falan girmek saçmalık olur.

Yekta'yı satmaya kalksak 2m€ bile vermezler ligde.

bu akşamki maçı izleyemedim. kötü oynamış galiba ve olumsuz yorumların kaynağı bu olsa gerek.

zaten biz oyuncu genelde satmayız lig içinde ama antep ten gençler den almak istediğimizi düşünün, çekecekleri fiyat en az 4 5 tir.

Geçen maç baya iyidi ama bu maç sanki büyülenmiş gibi saçma sapan bir top oynadı.:SS:

arkadaş sen ne boş bir topçusun ya.. Kayseriye giden ceyhun bile o cüssesiyle senden daha çevik yemin ediyorum..takımda işi yok tez gönderilir inşallah

1 maçla Yekta'yı nasıl bu kadar yerin dibine sokabiliyorsunuz şaşkınlıkla izliyorum.

Gayette alternatif olarak kadromuzda bulunması gereken, şans bulduğunda da her zaman iyi işler yapmaya çalışmış olan bir adamdır Yekta.

Geldiği günden beri ilk defa böyle bir Yekta izledim bugün ama olabilir, kötü günündeydi. Bu performansının devam edeceğine de inanmıyorum. Yekta takımda kalıp alternatif olmaya devam etmeli gelecek sezon da.

Geldiginden beri en kötü macini oynadi. Sans buldugundada iyi oynamistir herzaman. Hemen bir mac kötü oynadi diye yok gönderilsin yok su yok bu.

Yekta ligde veya şampiyonlar liginde ilk 11 başlıyamaz. Böyle kritik maçlarda özellikle. Türkiye Kupasında veya ligin ortalarında rötasyonda kullanılabilir

Geri
Üst Alt