# Yekta Kurtuluş

Bence de kesinlikle gönderilmemeli. Yalnız söylenenlere göre ayrılacakmış.

Çok kötü oynadı. Hücumu baltalayan oyuncuların başında geliyordu.

Yekta oynadimi? Ben goremedim vallah..

Bu takımda rahat oynar, özellikle Türk rotasyonunda.. Umarım göndermezler

Al-ver'i iyi yaptı. Ofans anlamında sıkıntılı.

Ben Yekta'yi begeniyorum vallahi.Hafif Yerli Sneijder misali paslari ,durusu ,sakinligi var

Kesinlikle gönderilmemeli

ilk günden beri aynı şeyi söylüyorum.

yekta şu yerli oyuncu kıtlığında, mevcut yerli ortalamasının oldukça üstünde bir oyuncudur.

herif fena oynamadi. bu herif hücumcu libero degil hatirlatirim. selçugumuzdan daha iyi. öne gidiyor herif. yengeç gibi yana degil.

Hücuma katkısı direk paslarla olamadı ama Selçuk ve Melo'nun ileri çıkmasına yardımcı olarak yaptı. Defansif anlamda pres yapmada ve top kapmada çok başarılı buluyorum. Sürekli oynarsa her anlamda performansı gelişebilir ama sürekli oynatarak geliştirme işlemini Yekta'dan önce Bruma da denemeliyiz.

tek pas oynamayı öğren YektaK.

hiç bişey bilmiyosan takımında hergün 5 saat idman yaptığın sneijder var. Utanma sor, öğren. Nasıl tek pas atıyon gardaş? diye soruver

Fena değildi oynadıkça ritmini bulur ben beğeniyorum

Yekta kaliteli oyuncu ama fazla şans bulmadığı için güven eksikliği var 2 kere hatalı pas verince güveni tamamen düştü ileride rol almadı yana oynadı genelde.

dedim size nah gönderir diye mancini.iyi futbolcu yekta.

Yekta bugün iyi oynadı ileri çıkmadı diyenler adam defansın önünde çapa pozisyonunda oynadı zaten! Sezon başından beri Selçuk kadar oynasaydı çok daha iyi olabilirdi umarım bundan sonra hep oynar.

Geri
Üst Alt