# Yekta Kurtuluş

Halısahaya son anda adam bulamazsın da 45-50 yaşlarında birinin veteran babası gelir al gülüm ver gülüm oynar Yekta'da o hesap.

Bu adama oturup diyeceksin "sen ilk 11de varsin" sana guveniyorum, kendine guven, olur biter orda.Bu adami harciyorlar !

Hiç beğenmiyorum dediğim adam bana bugün kapağı yapıştırdı az çok. Doğruya doğru iyidi. Öz güven eksikliği hisediliyordu ama dakikalar gectikçe dah iyi oynadı.

zeki futbolcu... tek kötü yanı çabuk düşünemiyor... aynı durum selçukta da var... bugün orta sahayı tutmamızdaki en önemli unsurdu... benci kesinlikle kalmalı...

Yekta bu performası ile Selçuk dan daha iyi oynuyor...

Yekta aklını kullansın, her türlü arada oynar. Topu daha hızlı oynaması lazım.

Onur nazar degmesin cok iyi tutuyor ya :encouragement: Insallah artik milli takimin 1 numarasi olur. Bence iki sezona avrupada görürüz Onuru.

Valla bence de hak ediyor. Açıkçası keşke biz alsak isterim ama zor bizim almamız. Avrupa'ya gidecekse de öyle sıradan bir takıma gitmemeli, iyi bir takıma gitmeli bence.

sadece biraz daha özgüvene ihtiyacı var oynadıkça onuda kazanır. çok faydalıydı tebrikler

Sanırım bu maç ile beraber takımda kalışını kesinleştirdi .

birkaç çok rahat olduğu pozisyonda uzun topları cuk atsaydı kusursuz diyebilirdim. daha iyi olur umarım

Geri
Üst Alt